maanantai 10. syyskuuta 2018

Makuuhuone syksyisempään luukkiin, katso vinkit ja kuvapläjäys

Moi!

Olen pikkuisen vaan haksahtanut VITAn valaisimiin. Olohuoneesta löytyy kaksi höyhenvalaisinta ja makkarista nyt yksi messinkinen Silvia -niminen valaisin. Valaisimessa minua kiehtoo se, että se muistuttaa jättimäistä käpyä. Näiden Vitan valaisimien muunneltavuus kiehtoo todella. Ne voi kiinnittää joko jalkaan tai sitten kattoon johtosarjaan. Tämän valaisimen luontoteemaa jatkavat kivasti myös ihan aidot luonnosta poimitutut heinät, jotka näyttävät myös upeilta makuuhuoneessa ja luovat rauhoittavaa tunnelmaa. Tekstiileihin kannattaa valita ruskeita lämpimiä sävyjä, tämän hetken trendien mukaisesti. Minulla on viha-rakkaus -suhde makkarin kultaiseen tapettiin, mutta tähän syksyiseen kokonaisuuteen se istuu ihan kivasti.


VINKKI 1: Lisää pehmoisia tekstiilejä torkkupeittojen ja taljojen muodossa. Älä nuukaile tyynyjen määrässä.

VINKKI 2: Pöyhi tyynyt ja laita ne limittäin mutta symmetrisesti sängyn päätyyn. Valitse vain pari kolme sävyä, ettei lopputuloksesta tule sekava.

VINKKI 3: Lisää luonnonmateriaaleja, kuten vesiheinäpudoskori ja heiniä kokonaisuuteen.Toivottavasti sait inspiraatiota postauksestani. 

Syksyisin terveisin 

H

2 kommenttia:

  1. Täytyy tunnustaa, että fanitan tosi kovasti tuota kultaista tapettia. Se tuntuu sopivan kaikkiin vuodenaikoihin ja olen alkanut teidän makuuhuoneen myötä sellaista harkita itsellekin...

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi