sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vaaterekki

Kävimme eilen piipahtamassa Ikeassa ja minun oli tarkoituksena vain ostaa Ikean Ungdrill -kehys valkoisena. Jenna oli päättänyt ostaa vaaterekin itselleen, jolloin aloin itsekin harkita sen ostoa. Kaappitilaa kun on aina liian vähän ja osa vaatteista voisi toimia samalla myös sisustuselementtinä.Ikeasta löysin myös nuo ihanat kankaalla päällystetyt säilytyslaatikot, joiden ympärille kiepsautin satiininauhaa.


Itse olen yleensä sitä koulukuntaa, joka haluaa piilottaa mahdollisimman paljon asioita ovien taakse ja laatikoihin, koska en tykkää avosäilytysjärjestelmien visuaalisesta runsaudesta. If you know what I mean. Siis, avohyllyt tms. vaativat sen, että niillä säilytettävät tavarat ovat aina järjestyksessä, mikä harvoin kohdallani toteutuu, mutta aika näyttää tämän ratkaisun toimivuuden.
Rekin ja laatikoiden hinta yhteensä n. 30 €.


                                                                        Yours H

6 kommenttia:

 1. Tuo rekki on ihana. Haaveilen itekin tuollaisesta, joskin vähän rosoisemmasta ja vanhemmasta ;) nuo laatikotkin on ihania! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun noita rekkejä on tullut nyt sisustusliikkeiden valikoimiin. Ne on löydetty osana sisustusta kun aikaisemmin on pyritty piilottamaan kaikki ovien taakse.

   Poista
 2. Kylläpä näyttää tyylikkäältä, ja kaiken lisäksi edullinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda. Se oli kyllä täysin heräteostos. Juuri sen edullisuuden vuoksi sen päätin ostaakin.

   Poista
 3. Tuo on aivan ihana ja ihanasti olet kaikki asetellut siihen! Itse olen myöskin haaveillut tuollaisesta jo pitkän aikaa makkariin, mutta tila ei riitä niin olen joutunut luopumaan haaveesta. Tai sitten pitäisi heittää miehen vaatekaappi kuuseen ja laittaa tuollainen tilalle. ;D Hhah, no jospa ei kuiteskaan. Sinun sisustussilmä on kyllä pettämätön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää järjestää itsellesi pukeutumistila ;) Laitat isot peilit, upeat valaisimet, pehmoisen maton vaaterekkejä, kenkähyllyjä yms. sinne :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi