tiistai 14. huhtikuuta 2015

Tahranpoistohehkutus

Heti selvennykseksi kerron, että en saa mitään rahaa siitä, että hehkutan seuraavaa tuotetta: Vanish Oxi Action Gel.
 
Mulla oli aivan järkyttävä tahraongelma olohuoneen valkoisessa Ikean KIVIK-sohvassa. Istuinosan päällisessä oli ruskea pieni veriläiskä, jonka päältä olin vielä silittänyt sekä hieman tuoreempaa mutta kuivanutta verta (kisun loukkaantuneesta tassusta), suklaata ja viimeisimpänä maitokahvia. Päätin jo, että peli on menetetty ja olin vuorannut sohvaa vilteillä ongelman peittämiseksi. Olin joskus ostanut Vanishin -tahranpoistajaa ja ajattelin eilen siivousvimmoissani kokeilla tätä viimeisenä keinona. Päällisiä en uskaltanut pestä kuumemmassa kuin 40 asteessa. Laitoin normaalisti pyykkipulverin koneen pesuainelokeroon ja rumpuun vielä reilusti Vanishia pakkauksen mukana tulevassa muoviastiassa. Tänään sitten silittelin VITIVALKOISET TAHRATTOMAT päälliset ja laitoin ne takaisin paikoilleen. Siis mitä ihmettä?
 
Jos teillä on samantyyppisiä ongelmia valkoisten kankaiden tahrojen kanssa niin suosittelen kyllä lämpimästä ko. tuotetta.
 
Onko muilla yhtä hyviä kokemuksia tuotteesta?
 
 
Yours H

2 kommenttia:

  1. Vautsi, kiitos vinkistä! Pitääpä muistaa sitten kun on tarvetta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta, täytyypä heti ostaa varalle tuota, olen käyttänyt jotain jauhetta joskus, mutta tämä on ihan uusi tuttavuus. Kiva että sait päälliset puhtaaksi :)
    -T

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi