sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Muutoksia elämässä

Moikkelis moi!

Huh huh, minkälainen kevät ollutkaan tähän mennessä. Olen ollut kahdesti flunssassa, auto on alkanut piiputtaa ja olen ollut viikon Ranskassa. Nyt vihdoin koneen ja blogin ääressä.

Keittiön lattian remontti ei ole edennyt yhtään. Auton kanssa päädyin siihen, että ostan toisen hieman uudemman vanhan tilalle ja huomenna saan uuden auton käyttööni. Lisäksi flunssa tuntuu olevan takanapäin ja voi taas alkaa suunnitella myös kehonsa hoitamista liikunnalla (ravinnolla sitä tuli hoidettua vähän liiankin kanssa Ranskan reissulla). Sadevesiputkien ja rännikaivojen asennusta aletaan suunnitella, kuten myös terassien rakennusta (jospa se tänä vuonna toteutuisi.)

Sisustusshoppailuja tein lomani aikana vain Suomesta. Ostin ihania Finnmarin silkkililjoja ja pari uutta koristetyynyä.

 Kuvassa näkyy uudet korkeat ja näyttävät silkkililjat, jotka asettelin korkeaan lasiseen maljakkoon. Etualalla näkyy muuten kahden euron kirpparilöytöni eli hopeoitu tarjoilulautanen, jonka päällä on korulipas ja pioneja maljakossa.
 Tässä kuvassa näkyy paremmin tuo uusi pitkulainen koristetyyny, jonka löysin Anttilasta 7 € hintaan.
 Silkkililjat ovat kyllä uskottavan näköiset. Hintaa kappaleella oli n. 6 €.
Kuvassa yksi Ranskan ostokseni eli Maison Chic sisustuslehti, jossa on todella kivoja DIY -ideoita. Voi olla, että käytän jotain ideaa myös omassa sisustuksessa.

Vaikeuksien kautta voittoon!

Toiveenani on päivittää blogiakin nykyistä tiheämpään. Muutoksia on luvassa siis keittiöön ja edelleen olohuoneeseen, joten näistä jutuista sitten postauksia väännän.

Yours H

Yours H

3 kommenttia:

 1. oi tuo tyyny on kaunis! <3 ostin tänään tokmannilta tekoliljoja, meinasin jättää vielä kauppaan kun eivät olleet niin aidon näköisiä. Nuo sun liljat on kyllä mitä upeimmat! :O

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanalle ja tyylikkäälle näyttää jälleen, jotenkin raikkaalle! Upeita löytöjä olet tehnyt, toivottavasti flunssa pian hellittää :)
  -T

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan näköistä! Hyvät löydötkin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi