sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Uusi ihana Bourgie!

Makuuhuone sai nyt Bourgiensa, tosin vain yhden. En rohjennutkaan ostaa kahta kerralla vaan otin varman päälle ja ostin ensin yhden sovitteille. Jos se ei olisikaan passannut tuohon yöpöydälle olisin sen sijoittanut olohuoneeseen.
Mutta ihana Bourgie sopii kuin nakutettu makuuhuoneeseen!

Hiljaa hyvää tulee. Tuolle nyt vaan täytyy ostaa kaveri toiselle puolelle makuuhuonetta.

Ihanaa kun sain tuon haaveen toteutettua! Ps. kävin myös ostamassa valkoista keinonahkaa ja nappeja, vaahtomuovia minulla jo onkin. Taustalevy vaan uupuu, mutta muuten on kasassa kaikki sängynpäätyä varten!

Yours H


16 kommenttia:

 1. Bourgie on suosikkivalaisimeni. <3 Ihanasti sopii makkariinne. Tulee varmasti upea lopputulos sen päädyn kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Kyllä me siellä liikkeessä myyjän kanssa mallailtiin tuota heidän jollyn päälle, että kuin napuksi tuollainen pöytä sen alla jää. Mutta sehän olikin kyllä ihan nappi! Kaikki muu vaan alkaa näyttää tosi valjulta tuon vierellä :)

   Poista
 3. Bourgie sopii melkein minne vaan! Se vaan on niin kaunis. Päädystä tulee varmana hieno! Minäkin sain omani nyt valmiiksi, mulla vaan ei ollu niin suunnitelmallista toimintaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä on yleensä sellainen "kaikki mulle nyt ja heti"- draivi päällä, mutta toisaalta sitten kun kaikki hankinnat pitää tarkasti budjetoida niin asiat ehtii miljoonaan kertaan suunnitella. Toivotaan että nyt toteutuu sama periaate :)

   Poista
 4. Ihanaa kun unelmat toteutuvat, hieno valaisin sopii upeasti makuuhuoneeseesi. Kiva tuo valkoinen peili, mistä se on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen peili on Ikeasta. Olisin kaivannut hieman erityyppisiä peilejä, mutta silloin ei niitä ollut saatavilla valkoisena. Oikeastaan olen nyt tyytyväinen, että ostin nuo peilit, koska ne sopivat kyllä kivasti makkarin tyyliin.

   Poista
 5. Oih se on ihana! <3 Haluan haluan!! harmittaa kun en tarttunut siihen alennukseen.. ihailin taas vastikään kromista Bourgieta liikkeessä. :D

  VastaaPoista
 6. On se vaan niin kaunis tuo Bourgie <3 Ja sopii teidän makkariin tosi upeasti :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanaa, kun haaveet toteutuu :) Kyllä se on hieno.

  ps. olen takaisin bloggerissa. Muistathan päivittää osoitteen: LLOVEYOURSELFF.BLOGSPOT.FI lukulistaasi ja liittyä lukijaksi ellet jo ole. Kiitos.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi