torstai 30. tammikuuta 2014

Orkidea

Laitoin eteiseen piristykseksi lilan orkidean, mutta se pudotti jo toisesta kukkavarresta kukkia. Luulisin ettei viihdy tuossa tuulikaapin läheisyydessä.
Näköjään myös kamera "pimeällä kuvatessa" muuttaa sävyjä oudoiksi, mutta koittakaa kestää :) Ja hei, ajattelin et sopisko pyöreä matto tähän eteiseen? Kiitos muuten vinkkailuistanne edelliseen postaukseen.

Yours H


9 kommenttia:

 1. niiiiin, onkohan toi liian pimeä orkille? Pyöreä matto vois katkaista ton eteishallin pitkuuden. Vai mitä luulet :))?? Kivalta näyttää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla, että on liian pimeä.. Nyt se on kuitenkin lopettanut sen kukkien pudottamisen. We´ll see.. Löysin pyöreän hopealta näyttävän maton kärkkäiseltä, täytyis käydä se ostamassa vaan hieman isompana versiona ku tuo 80 cm oli aivan liian pieni :/

   Poista
  2. Voipi olla, että on liian pimeä.. Nyt se on kuitenkin lopettanut sen kukkien pudottamisen. We´ll see.. Löysin pyöreän hopealta näyttävän maton kärkkäiseltä, täytyis käydä se ostamassa vaan hieman isompana versiona ku tuo 80 cm oli aivan liian pieni :/

   Poista
 2. Mäkin laittaisin juuri pyöreän tai muun muotoisen maton, ei käytävämallista. Itse en tykkää käytävistä. Orkidea tykkää valosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin oon päätynyt siihen pyöreään mattoon :) oon niin huono noiden kukkien kanssa. Kiitti opastuksesta!

   Poista
 3. Kaunis kukka ja aivan täydellisen värinen.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi