torstai 3. tammikuuta 2013

Vuoden 2013 haaveilua

Meillä on paljon tehtävää tälle vuodelle. Taloon on vielä asentamatta rännit, sitten pitäisi asentaa patolevyt sokkelin viereen, asentaa tikkaat, tehdä salaojitus ja rakentaa terassit. Lisäksi pihasaunaan on jo hirret ostettuna, joten kun sen saa valmiiksi, pitäisi sen sisällekin hankkia yhtä jos toista (= pitkä penni). Olemme huomanneet myös, että muutama seinä on lisäeristettävä sisältäkäsin mm. keittiön päätyseinä, mikä tarkoittaa sitä, että pari vuotta sitten laitetut pinnat joudutaan avaamaan ja laittamaan uusiksi. Toisaalta tämä tarkoittaa, että saan suunnitella välitilaratkaisun ja seinän värin uudelleen keittiöön. Haaveessa on myös, että ikkunaseinä, jossa pintavetoputket rumasti törröttävät, levytetään uudelleen tai putket ainakin jollain tyylillä koteloitaisiin.

...Mutta jos nyt ei välitetä siitä miinusmerkkisestä budjetista niin keräsin kuvina joitain sisustushaaveita.
Vaihtoehtotuolit ruokapöydän ympärille. Kuva JYSKIN sivuilta, oikea hinta tuolilla 80 €, mutta vasta oli hyvässä alennuksessa, jossa hintaa jäi muistaakseni vain n. 60€/kpl.
Ikean vastaava tuoli Tobias olisi hinnaltaan 79€ kpl.

Luhdan Kallio koreja 3 kpl 36x26x20 pikku wc:n valkoiselle hyllylle säilytystavaroita varten.

 Ikea, Karsltad sohva olohuoneeseen. Mulla on hullu idea, että jos olohuoneenkin päätyseinä eristetään uudelleen, vaihtaisin rakkaan ruusutapettini, joko vaakaraitaiseen valkohopeaan, tai pelkkään valkoiseen, jonka pinta heijastaisi eri värejä riippuen siitä, miten valo siihen osuu. Eli valkaisisin koko olohuoneen. Keväällä ja kesällä tilaa voisi raikastaa vihreillä elementeillä tekstiileissä ja laittamalla huonekasvin tilaan, talvella tila muuntuisi ihanaksi joulumaaksi kromisilla yksityiskohdilla ja muhkeilla  turkishuovilla.
Tämä Ikean Klappstakin olisi meille täysin tervetullut.

Muistatte varmaan takkahuoneen päätyseinän keskellä olevan pistorasian, tämä lintukoto-valaisin peittäisi sen kivasti. Hinta 99€. Kuva finnishdesignshop.

Makuuhuoneeseen mies on itse luvannut nikkaroida sängynpäädyn ja yöpöydät, näitä jäämme odottelemaan. Tämä haave voi jopa toteutua tämän vuoden aikana.


Haaveilija H5 kommenttia:

 1. Teillä tosiaan riittää hommia tälle vuodelle.=)Tsemppiä! Meilläkin olisi ainakin puutarhan laittamista ja terassin sisustamista keväällä. Niin ja vauvan huoneen sisustaminen/tapetointi nyt lähiaikoina.

  Mekin myytiin harmaa kulmasohva pois kun muutettiin tähän uuteen. Eikä ollut mikään vanha sohva, mutta oli liian suuri tänne ja halusin valkoisen.<3

  Tuli mieleen että Eco-tapettien White-mallistossa olisi varmasti teillekin ihana valkohohtoinen tapetti olkkariin.;) Meillä on yksi niistä tapeteista olkkarissa.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan niissä minkälainen hintaluokka? Taisin tänään löytää melko ihanaa tapettia, hinta oli rullalle 30€. Se on aikalailla kipuraja ;)

   Poista
  2. Kyl ne Ecot maksaa 30-50e/rulla.

   Poista
 2. Tuo lintukoto on tosi hurmaava tapaus :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi