sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Loppiainen, nyyh...

 Niin se koitti, loppiainen. Haikealla mielellä raahasin kuuset ja koristeet takaisin säilytykseen.

 Toisaalta sisustus keveni niin paljon, että toisaalta saatoin ollakin iloinen siitä, että koristeet lähtivät.

Tuon kromisen kynttelikön siirsin olohuoneeseen, johon se tyylillisesti ehkä paremmin sopiikin kuin takkahuoneeseen. Se tekee kivan parin noiden Ikean skimmer kynttilänjalkojen kanssa.
Ennen joulua ostamani amaryllis on alkanut nyt kukkia.

Vielä olis tuossa varressa pari nuppua aukeamatta. Saas nähdä miten tuo varsi jaksaa ne kannatella.

 Takkahuoneessa Tam tamin siirsin sohvan viereen. Mulla lyö jotenkin pää tyhjää tämän huoneen kanssa. Ajattelin antaa miehelle valtuudet suunnitella uutta järjestystä tänne takkahuoneeseen.
Tässä vielä kuvaa. Tuossa oven kahvassa roikkuu kuitenkin vielä yksi joulukoriste, joka on hankittu alennusmyynneistä ;) söpö avain, joka on koristeltu timanteilla...

16 kommenttia:

 1. Mulle tuli ihan hirvee eroahdistus kun kuusi laitettiin pois ja paperitähdet ikkunoista. :,( Tuntuu että olkkari ei näytä enää miltää. Matonkin vaihdoin vaaleampaan, mutta jotenkin sekään ei sovi. Mikään ei sovi enää minkään kanssa.=D Ehkä mä toivun tästä. Tilasin heti uuden maton. ;) Meillä on yks tommonen tylsä nurkka olkkarissa, josta en saa mieluista ja se kuusi sopi siihen niin hyvin. No nyt mä lopetan itkemisen. ;D Tulkoon kevät!

  Vitsit mä haluun kans ton Ikean tuolin, mikä teillä takkahuonees.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vågössä on kyl sen verran omituinen muotokieli, että se tekee siitä hienon :) Ja se on tosi monikäyttöinen. Taidan kesällä viedä sen ulos.

   Poista
 2. Uusi lukija ilmottautuu! :) ihana ihana koti teillä, itekkin haaveilen tuosta tamtamista <3

  http://kotiovella.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Jenna, ihana saada uusia lukijoita! <3 Kiitos ihanista sanoistasi. Itsensä vuoksi tänne ei varmaan tulisi juurikaan kirjoiteltua, mutta kun tietää, että näitä mun höpötyksiä lukee muutkin ku minä ite, niin se tsemppaa kirjotteleen täällä ja kehittämään kodin sisustusta edelleen... Tässä vaiheessa ainakin tuntuu, että tämän kodin sisustus ei ole ikinä valmis, että juttua riittää :D

   Poista
 3. Eikö tää sisustus kummiski kaipais jotain väriä, jotain pientä piristystä, pieniä värikkäitä yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värejä aion lisäillä keväämmällä kukkien ja tekstiilien muodossa, mutta en välttämättä takkahuoneeseen. Takkahuoneen osalta päänvaivana on huoneen järjestys.. ideoita sen suhteen kuunnellaan kyllä :)

   Poista
 4. Hei, liityin lukijaksesi. Löysin tänään blogisi ja kivalta vaikuttaa :)
  -Jonsku / valoisaavaaleaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tervehdys & mukavaa jounlunjälkeistä elämää!

  Blogissani http://talojajatoiveita.blogspot.fi/ sinua odottaa haaste.

  VastaaPoista
 6. Kivalta teillä näyttää! Kuusesta luopuminen oli kyllä hassua, tuntuu et koko olohuone näytti ihan eri huoneelta ilman sitä :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos sirpale. Olohuone sais olla valoisampikin, makkariin kaavailen tummanruskeaa tapettia jossa kullan sävyisiä yksityiskohtia. Saas nähdä milloin toteutuu, ja välillä ajatuksen tasolla hirvittääkin, että jos siitä ei pidäkään :D

   Poista
 8. Kaunis koti teillä ja ihanan valoisa. Ehdottomasti täytyy jäädä blogiisi lukijaksi :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi