tiistai 29. tammikuuta 2013

Haaste IN&OUT


Sain upean Home White Home-blogin ihanalta Jeminalta haasteen, joka on jo käynyt monet bloggaajat läpi. Olen kyllä jo  mielessäni mietiskellyt, jos joku minulle tästä aiheesta haasteen nakkaa mitä siihen vastaisin. Oon kyllä melko huono tällasissa in & out kysymyksissä, sillä oma sisustus ei noudata mitään trendiä, valitsen sisustuksen värit, matskut ja esineet sen pohjalta mikä on omaan silmään kaunista.

Säännöt: 


In & Out haasteessa pyydän sinua kertomaan, mikä sisustukseen liittyvä asia lyö itsensä läpi ja mikä sen sijaan vaipuu unholaan kuluvan vuoden aikana. Asia voi olla esine, väri tai tyylilaji, pääasia että se liittyy sisustukseen. Kerro valintasi tekstillä, kuvilla ja/tai linkein. Myös yllä oleva haaste-kuva on käytössäsi.Saatuasi haasteen, kerro vastauksessasi keneltä haasteen sait ja valitse viisi bloggaajaa, kenelle lähetät haasteen eteenpäin. Muista myös käydä kertomassa haastamillesi bloggaajille haasteesta!
***

IN vuonna 2013

Tuotteet hm.com

Mulle IN tulee olemaan v. 2013 viidakkoteema yhdistettynä ylelliseen kromin ja kullan kiiltoon. Voimakkaat printit ja värit näkyy kevättä kohden sisustuksessa. Mulla In on myös kokovalkoinen sisustus, löysin sen vasta. En tykkää steriiliydestä, mutta uteliaana haluan olohuoneeseen täysvalkoista kokeilla ja kuinka runsailla tekstiileillä voi saada tilasta steriiliyden pois.

                       OUT vuonna 2013

Sitten siihen OUTTIIN. Pikkuhiljaa taitaa olla väistymässä yhden seinän kuviotapetoiminen. Pitäytymällä yksivärisissä seinissä antaa se sisustajalle enemmän tilaa leikkiä printeillä tekstiileissä, joita onkin saatavilla joka makuun. Kuitenkin edelleenkin samankin huoneen seiniä voidaan sävyttää tapetoimalla tai maalamalla eri sävyihin. Tähän täytyy kyllä mainita, että itse aion kyllä kuviotapettia laittaa makkarin päätyseinään kuluvan vuoden aikana ;).


Haastaisin seuraavat blogit pähkäilemään innejä ja outteja vuodelle 2013.

                                                        Ensoleille
                                                        Josefiinan kammari
                                                        Täyttä Elämää
                                                        One little Point.
                                                        Taloja ja Toiveita 

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi