maanantai 28. tammikuuta 2013

B niinkuin Butterfly clock

Makuuhuoneeseen on suunnitteilla siis pienimuotoisia muutoksia, mm. tapetin vaihto. Tapetti tulee olemaan lähes musta, jossa on kullanhohtoisia yksityiskohtia. Seinähylly otetaan pois. Nikkaroimme itse sängynpäädyn.  Peilien väliin jää tyhjää tilaa, johon olen miettinyt eri ratkaisuja, haluaisin siihen jotain leikkisää, mutta tyylikästä. Taulu on ehkä liiankin tavanomainen ratkaisu, mutta turvallinen, jota jään vielä pohtimaan. Jokin valkoinen koristus oli mielessä ensisijaisesti. Raikas valkoinen erottuu tummasta taustasta hyvin. Palorannan nettikaupassa törmäsin pariin vaihtoehtoon. Alla oleva kello on nimeltään Butterfly Clock, jossa perhoset voi asetella haluamiinsa kohtiin seinällä. Perhosia voi myös ostaa erikseen. Hintaa tällä ihanuudella on 179 €.


Toisena vaihtoehtona on tämä Palorannan valikoimissa oleva Little Big Time, jonka hinta on huokeampi (43 €), viisarit saisivat vain olla valkoiset. Jos tähän päädyn niin (sori vaan kaikki) aion maalata nuo viisarit valkoiseksi kun saatavilla oli näitä viisareita vaan mustina ja hopeisina.


H

8 kommenttia:

 1. Nuo viisarit <3 kelpuuttaisin kyllä hopeana, mutta ei valkoisessakaan ole vikaa. Eikun maalaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo kultakausi menossa makkarissa, niin ei voi laittaa hopeaa :)

   Poista
 2. Löysin blogiisi Home White Home -blogin kautta ja heti täytyi liittyä lukijaksi :) Kaunis koti teillä! Ja tuo Little Big Time on ihana, meiltä löytyy olohuoneesta mustana, hieman tuunattuna :D

  Tervetuloa vastavierailulle http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana perhoskello! <3 Melko kallis kylläkin. =P

  Blogissani on sinulle haaste! ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi