keskiviikko 16. tammikuuta 2013

A niinkuin Aloitus

Innostuin niin paljon siitä, että lukijoita on tullut lisää, että aloin yhtenä iltana pohtia postausaiheita blogiini. Olen tähänkin asti kirjoitellut ja kuvannut aina kun siltä tuntuu ja asioista joiden mietin olevan postaamisen arvoisia asioita. Postaustiheys ei ole mitään maailman ennätysluokkaa ja usein liika kriittisyys tiettyjen kuvien yms. julkaisujen kanssa asettaa ansan, joka johtaa siihen, ettei saa mitään tuotettua. Tarkoituksenani on kuitenkin tänne blogiin taltioida meidän kodin eri vaiheita, että niitä voi jälkeenpäin ihmetellä ja palata niihin tunteisiin, joita eri prosessit ovat saaneet aikaan. Tässäpä alustus sille, että mietin jokaiselle aakkoselle jonkin avainsanan, josta on tehtävä postaus. Tuntien suomen kielen aakkoset tehtävä ei kaikilta osin ollut helppo ja tämän vuoksi voi tulla melko omituisiakin postauksia välillä. Toivottavasti tällä tapaa pääsee omasta noidankehästään irti ja blogin sisältö olisi miellyttävämpää myös lukijoille.

A -AloitusAloitin bloggailun lokakuussa 2011. Blogin osoite oli tuolloin eri, kuvatila tuli täyteen ja päätin, etten sitä lisää osta, koska kaikkea mistä tuli lisää kuluja piti välttää silloisen taloustilanteen vuoksi. Siispä siirryin bloggaamaan nykyiseen osoitteeseeni samalla blogin nimellä, toiveissa, että jotkut tunnollisista lukijoistani siirtyisivät seuraamaan juttujani uuden blogin puolelle. 

Yllä oleva kuvakollaasi on tehty ensimmäisen postaukseni kuvista. Tuolloin meillä näkyi enemmän maalaisromantiikka kuin modernius. Omaa tyyliä haen edelleen, mutta meidän kodin henkeen sopii mielestäni parhaiten moderni sisustus. Nyt jo huomaa kuin kiva on katsoa noita vanhoja kuvia ja huomata kuinka koti muuttuu ja näkemykset hioutuvat.

H


10 kommenttia:

 1. Kiva idea. Tuollaisessa olisi haastetta itselläkin :D Mielenkiinnolla jään seuraamaan, mitä nämä vaikeat kirjaimet ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, osa sanoista on sellasia, että mietin onko ne sanoja ollenkaan :D

   Poista
 2. Satuin löytämään blogisi sattumalta ja aivan ihana ajatus tuo aakkoset <3 Jään mielenkiinnolla seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mitä saan aikaiseksi :D Ajatusta saa lainata jos joku innostuu :)

   Poista
 3. Ei kannata turhaan stressata asioista! Bloggaa ja postailee niistä jutuista joista mieli tekee eikä pidä olla turhan kriittinen. Kaikessa kehittyy ajan kanssa, me ei kukaan olla täydellisiä eikä aina pysytä ruodussa kaiken suhteen. Antaa elämän ja ideoiden kuljettaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitti tsempistä :) Oma laiskuus ärsyttää vaan siinä mielessä, että jää sitten jotkin asiat täysin taltioimatta tänne. Ja myöhemmin pitää voivotella, kun ei jotain asiaa tai vaihetta kuvannut ollenkaan.

   Poista
 4. Tosi hyvä idea nuo aakkoset! =) Mielenkiinnolla odotan jatkoa.=)

  Mulla oli megaiso kynnys aloittaa bloggaaminen. Mietin että osaanko kirjoittaa tarpeeksi hyvin ja nasevasti. Osaanko käyttää bloggeria, ehdinkö kirjoittamaan, keksinkö juttuja, saanko tarpeeksi hyviä kuvia, pitääkö ostaa uusia kamera jne. Ja kiinnostaako ketään??!!!! =D Aika tyhmää multa miettiä tollasia. Eikai tätä niin vakavasti tarvi ottaa.;) Enimmäkseen tätä kuitenkin teen itseäni varten ja lukijat on pelkkää plussaa.=) En mäkään aio ihan joka päivä postailla. Ehkä jokatoinen tai jos ei ehdi tai huvita niin sitten harvemmin. En muuten tiennyt tuollaisesta kuvatilan täyttymisestä.=P Typerää.

  Tykkään sun blogista tosi paljon!=) Jatka samaan malliin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jemina. Nappaa aakkostelu jos haluut ;) Ajattelin itsekin, etten täysin orjallisesti sitä noudata vaan tosiaankin fiiliksen mukaan ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi