tiistai 5. syyskuuta 2017

Millainen on sinun unelmien kylpyhuone?


Meidän kylppäri alkaa olla jo 7 vuotta vanha. Olen ollut siihen todella tyytyväinen mm. värimaailman puolesta. Mietin silloin, että haluan kylpyhuoneen kestävän aikaa mahdollisimman hyvin. 

Innovaatioita tulee koko ajan ja netti on täynnä mitä upeampia kylpyhuoneratkaisuja. Pää menee ihan pyörälle. 

Jos saisin suunnitella kylpyhuoneen nyt uusiksi, valitsisin lattiaan ja seinään hieman hillitymmät sävyt, kuitenkin harmaata tai ihan valkoista. Upeita beigejä kylppäreitäkin näkee, mutta uskon, että kyllästyisin siihen sävyyn kuitenkin. Muissa tiloissa voikin leikitellä pintamateriaalivalinnoissa helpommin eri kuoseilla ja väreillä, koska niiden uudistaminen on kohtuu helppoa ja edullista.

Omaa kylppäriäni raikastin nyt valkoisilla tekstiileillä ja viherkasvilla. Kärkkäiseltä ostamani lankakori on tosi monikäyttöinen, se sopii meilläkin tilaan kuin tilaan. On kiva huomata, että stailaamalla saa myös niin paljon ilmettä raikastettua. 

Suihkukaapin vaihto tulee piakkoin eteen, joten olen katsellut ratkaisuja sen tilalle. Onkin muuten hankala löytää suihkuseiniä/ kaappia, jotka olisivat tarkoitettu suoralle seinäpinnalle. Katsotaan mihin ratkaisuun sen osalta päädyn. Raha ratkaisee tässä asiassa eniten. Kuitenkin edelleen suihkuseinäkkeet tai kaappi on pakko olla, jottei koko "kodariosa" ole märkänä suihkuttelun jälkeen. 

Yours H

1 kommentti:

  1. Teillä on kyllä kaunis kylpyhuone. Olen samoilla linjoilla kanssasi että kylppärin värimaailmassa saa olla tarkkana, että siitä tosiaan tulisi sellainen että se miellyttää pitemmän aikaa. Onneksi valittiin miehen kanssa mustavalkea kylppäri itsellekkin.Itse hurjana silloin olisisin halunnut melkein kokonaan tumman,mutta mies toppuutteli ja hyvä näin.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi