torstai 30. maaliskuuta 2017

Mustavalkoista makuuhuoneessa, uusi sängynpääty Jotexilta


Olin jo vuosia haaveillut uutta sängynpäätyä makuuhuoneeseen. Aikaisemmin meillä oli luonnonvalkoinen DIY-pääty, mutta halusin nappeja tiheämmin, vaikkakin muuten pääty olikin ihan kiva. Kun Jotex avasi uudelleen nettikauppansa päivityksen jälkeen, oli siellä odottamassa kiva tarjous, jolla saisi 30 % pois kalleimmasta tuotteesta. Tämän sitten hyödynsin, koska en ole vuosiin törmännyt Jotexilla näin hyvään tarjoukseen, joka koskisi myös huonekaluja. Samalla teki mieleni kokeilla hieman enemmän mustaa petauksessa.

Vuodevaatteet löytyivät jo ennestään, joten tyyli olikin helposti ja edullisesti muokattavissa. Kärkkäisen sikapäivillä oli myynnissä orkideoja n. 7 € hintaan, joten niitäkin lähti pari mukaan. Toisella päätin somistaa makkaria. Orkidea on ehdottomasti yksi lempikukistani. Rakastan myös hortensioita ja ruusuja. Amaryllikseen minulla on viha-rakkaussuhde, kuten myös tulppaaneihin. 

Yöpöydällä on myös lahjaksi saatu Iittalan kastehelmi- purkki.  Ikean musta eleetön lukuvalaisin on siitä kätevä, että sen pää on käänneltävissä, joten valon saa osoittamaan juuri sinne minne haluaa.

Miltä tämä muutos teidän mielestä näyttää? Onko mustaa jo liikaa? Mietin vielä luopuisinko kattovalaisimesta ja vaihtaisin sen yksinkertaisempaan. Tämä K-fabin valaisin on toki myös tuunattavissa. Ottamalla kristallit pois, saa ilmeestä selvästi hillitymmän. 

Yours H

2 kommenttia:

  1. Kaunis uusi sängynpääty<3 Milloinkahan sitä aloittaisi meillä makuuhuoneen remontin..hmm. Musta sopii mielestäni teidän kotiin, eikä sitä ole nyt makkarissa liikaa, koska löytyyhän sitä väriä teiltä muualtakin. Mikähän blin-bling karsimis kausi meilläkin tai siis minulla ihan vain menossa, kun itsekkin olen harkinnut nuiden kattokruunujen karsimista ja tilalle yksinkertaisemmat valaisimet.

    VastaaPoista
  2. Teillä on kyllä kaunis ja kutsuvannäköinen makuuhuone. Nuo pehmeät päädyt ovat ihania, ja olen iloinen kun ne alkavat saapua Suomeenkin.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi