perjantai 16. joulukuuta 2016

Vinkkejä led-valosarjojen käyttöön joulusisustuksessa

Olen painiskellut käsitteen "käytännöllisyys" kanssa nyt joulun aikaan. Ajattelin pitkään, että en laita kotiini sellaisi esineitä, joilla ei ole mitään funktiota.  Nyt joulun alla olen kuitenkin sellaiseenkin sortunut, nimittäin ainakin näiden led-valosarjojen kanssa. Niillä saa luotua ihanaa lumoavaa talvitunnelmaa kotiin. Aion nyt siis jakaa teidän kanssa näitä vikkejä valosarjojen asetteluun.

Valosarjan voi sijoittaa vaikka sohvan selkänojalle. Sohvan houkuttelevuuteen satsataan yleensä paljon. Siihen laitetaan kauniita tyynyjä, lämpimiä torkkuvilttejä jne. Miksei sohvan houkuttelevuutta lisäisi myös valoilla?

Erilaisia valoja voi myös yhdistellä isommiksi kokonaisuuksiksi. Lyhdyt yhdessä valosarjan kanssa tekevät kauniin näkymän tänne meidän lukunurkkaukseen. Ei pätkääkään käytännöllistä, mutta kaunista.

Tämän asettelun nimi on korin oksennus. Laita koriin torkkuviltti, joka on osittain lattialla, laita valosarja valaisemaan vilttiä. Tässä korissa on kansi, joten sen äälle voi vielä asetella jouluhahmoja. Meillä kokonaisuuden kruunaa vauvan pikku pupu, joka ei ole vielä leikkiin kelvannut.
Ripusta valosarja myös peilin ympärille, se luo ihanaa tunnelmaa.Tämä on lempparikoristeeni: saksanhirven pää, jonka kaulassa on valkoinen paperinarukranssi. Tämän  ympärille kietaisin myös valosarjan. Valkoisella pohjalla valot hohtavat upeasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi