maanantai 19. joulukuuta 2016

Miten perinteinen punainen joulutähti saadaan sopimaan modernimpaan sisustukseen?

Kävin eilen jouluostoksilla, enkä vain voinut vastustaa tuota hehkuvan punaista joulutähteä, joten niinpä se lähti mukaan kotiin. Olen kyllä niin tyytyväinen, että otinkin punaisen joulutähden, enkä sitä turvallista valkoista. Sitten alkoi kotona ravaaminen kukka kädessä huoneesta toiseen. Mihin tämän upeuden nyt laittaisi. Ikäänkuin vahingossa sitten laskin sen tuohon vierashuoneen sivupöydälle. Tuohon pöydälle piti saada muutakin katseltavaa. Tampere-juliste ei ollut vielä löytänyt paikkaansa, joten laitoin sen tuohon pöydän päälle odottelemaan Tampereen vieraita, joita vielä tänä vuonna onkin odotettavissa. 

Kärkkäiseltä löytyi nuo ihanat kromiset lyhdyt alennuksessa 12,90 €/kpl. En voinut vastustaa niitä, niin kauniit ne ovat. Nurkassa komeilee, jo aikaisemmin lahjaksi saadut H&M Home säilytysrasiat. Kukka eleettömään valkoiseen ruukkuun ja kokonaisuus on valmis. Joulutähti yhdistettynä kromin ja ruskean/harmaan sävyihin näyttää toimivan hyvin.

Tässä kokeilin hieman erilaisempaa asettelua, jossa kukka toisessa laidassa, lyhdyt toisessa ja keskellä vapaata tilaa. Ei hassumpi tämäkään.
Tässä puolestaan on kukka toisessa laidassa ja säilytysrasiat toisessa laidassa, keskelle jätetty myös vapaata tilaa. 


Petaus on muhkea vierashuoneessa. Laitoin Jotexilta tilaamani tyynynpäälliset, joissa lukee "It´s the most wonderful time of the year" sänkyyn päällimmäisiksi. Alunperin suunnittelin näitä meidän makuuhuoneeseen, mutta sopivat kyllä tänne tosi kivasti.
 Tämä tila kaipaa niitä kromisia yksityiskohtia lisää. Saas nähdä mitä keksin ja mitä lompakko kestää, mutta nyt silmääni tuo musta luo liian voimakkaan kontrastin tässä huoneessa. Oletteko samaa mieltä?

Yours H


1 kommentti:

  1. Hyviä hankintoja olet tehnyt :-) minusta tuo musta on kiva säväys tuossa huoneessa!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi