torstai 17. marraskuuta 2016

Vierashuoneen laajempia kulmia

Olen kyllä ihan innoissani tästä uudesta vierashuoneesta ja sen sisustamisesta. Isänpäivänä tuore isi sai lahjaksi huonekuusen, joka sijoitettiin vierashuoneeseen. Sinne se sopiikin kivasti. Muokkasin myös hieman petausta ja nyt se onkin enemmän mieleeni.

Petauksen halusin olevan muhkea ja kutsuva. Sellainen, että vieraat voisivat nukkua mahdollisimman hyvin meillä ollessaan. Ongelmanahan on aina kylässä nukkumisessa se, ettei tahdo kunnolla osata nukkua kun on omaan petiin ja kotiin tottunut. Kutsuvan pehmeä petaus ainakin lieventää tätä ongelmaa, vaikkakaan ei täysin poista sitä.


Ikkunaseinällä on lipasto meidän tavaroille. Tämä on varmaan jo kymmenen vuotta vanha, aikoinaan Jyskistä hankittu. Vaaterekkiin on  vieraiden mukava laskostaa helposti rypistyvät vaatteet. Lipaston päällä on laskutasoa erilaisille tavaroille.Tunnelmaa luomaan, kampauspöydälle asettelen H&M Home tuoksukynttilät. Pieni Balmuirin pakkauslaatikko on vain somisteena. 

Yours H

1 kommentti:

  1. Tuo vaaterekki on muuten tosi hyvä idea! :-) en ole koskaan ajatellutkaan että voisi tosiaan olla vieraiden vaatteille sellainen.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi