perjantai 11. marraskuuta 2016

Vierashuone remontin jälkeen

Tässä vierashuoneen uutta ilmettä remontin jälkeen. Pohdin pitkään, että olisiko tämän huoneen sisustus pelkästään valkoinen? Se olisi niin raikas ja meillä ennen näkemätöntä. Kuitenkaan en kokenut sitä omakseni, vaikka "instalaikkeja" ja sivunäyttöjä sillä olisi varmaan paremmin saanut kerättyä. Kun huomasin tämän ajatuksenjuoksun itsessäni, päätin, että sisustan sen niin kuin minusta itsestäni tällä hetkellä tuntuu hyvälle. Alunperin blogia aloin pitää omana sisustuspäiväkirjanani. Mietin tuolloin tekisinkö blogista julkisen vai pienen piirin ajatustenvaihtopaikan, johon sisustuksesta kiinnostuneet tuttuni voisivat liittyä ja osallistua vuorovaikutteisesti. Kuitenkin ajattelin, että jos olen nähnyt sen vaivan, että kirjoittelen postauksia, miksipä muutkin eivät saisi blogiin kurkistaa. Jospa joku saisi inspiraatiota, jospa saisin uusia tuttuja ja vaikkapa ystäviä? Välillä täytyy muistuttaa itseään niistä perusasioista miksi lähdin blogia kirjoittamaan. Rahallisesti mitattuna ollaan todella paljon miinuksella, tästä harrastuksesta ei pikkubloggaaja tienaa mitään. Miljoonat kerrat olen miettinyt myös blogin lopettamista kun tuntuu, ettei voi tuottaa enää inspiroivaa sisältöä muiden luettavaksi. Kuitenkaan en ole lopettanut, koska rakastan pikkuriikkistä blogiani. Täällä kirjoittelee aito minä, päätyönään työterveyshoitajan tehtävät, nykyään äitiyslomalla ihanaa toivottua vauvaansa hoitaen. Blogia kirjoitellaan niillä resursseilla, joita on annettu. 

Siirrytäänpä takaisin vierashuoneeseen. Vierashuoneen sisustuksen lähtökohtana oli monet kauniit esineet ja kalusteet joita minulla jo valmiiksi oli. Vaaleat pintamateriaalit kestävät aikaa ja antavat mahdollisuuden muuttaa sisustusta vaikka minkälaiseksi myöhemmin, mikäli tämä alkaa kyllästyttää.
Tämäkin sisustus on vielä keskeneräinen, mutta siinäpä se sisustamisen hauskuus piileekin -ettei ikinä ole valmista. 
 Ajattelin, etten hanki yhtään ainutta uutta kalustetta, mutta toisin kävi. Askossa oli hyvä tarjous tästä ruskeasta napitetusta nojatuolista (119€). Niinpä sorruin. Valaisin on K-Fabin halpisversio Kartellin Bourgie-valaisimesta, joka on huomattavasti kookkaampi. Tämä sopiikin kokonsa puolesta hyvin tällaiselle kampauspöydälle. Peili on Ikeasta. Pieni valokuvakehys on ostettu vuosia sitten Stockmannilta. Siitä uupuu kuvat, ajattelin laittaa pienen M:n kuvia siihen.Tässä on näkymää takkahuoneen suunnalta.

Petaukseen käytin mustaa, valkoista ja harmaata. Mm. kattovalaisin on vielä hankimatta. Mietin laitanko tilaan mattoa ollenkaan ja se jääköönkin mietintämyssyyn. Ikkunaseinän sisustus on vielä kesken, siitä myöhemmin postausta.

Yours H
4 kommenttia:

 1. Samoja ajatuksia itselläkin blogin suhteen. Mukava harrastus ja täytyy tosiaan muistaa että omaa kotia ollaan sisustamassa eikä hankkimassa eniten tykkäyksiä. :-) tosi upea tuo tuoli! Napitetusta tuolista olen haaveillut itse jo pitkään mutta vielä sellaiselle ei ole akuuttia tarvetta. Eteisessä olisi ehkä kiva omassa kodissa! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tämän ja sen Jyskin napitetun ruokatuolin välillä. Päädyin tähän kun on hieman jykevämpi. Rankkaa tää bloggaajan elämä. 😉

   Poista
 2. Näyttää hyvältä. Mä sisustelen todellakin oman maun ja fiiliksen mukaan. Instalaikeille se ja sama, kunhan pääsee toteuttamaan itseään. Kaikki ei minun tyyliä ymmärrä, mutta ei tarvikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään sun tyylistä. Kellään ei oo sellasta kotia ku sulla!

   Poista

Ilahdun kommentistasi