maanantai 7. marraskuuta 2016

Uusi lattia! New Flooring! Ennen ja jälkeen -kuvat

 Aloin oikein etsiskellä hyvää ennen kuvaa koneelta ja aika vähän onkin tullut tuota lattiaa kuvattua juuri siksi, että se ei ole mieleeni ollut. Remontti on vielä jonkin verran kesken, eli ne "klassiset" kuten listat puuttuu ja pari seinää on vielä tapetoimatta. Kuitenkin siis alla vanhaa lattiaa, joka oli tumman ruskeaa kiiltäväpintaista laminaattia. Älkää milloinkaan valitko moista! Onneksi ei taida vastaavaa enää olla myynnissäkään. Onhan siinä toki hieno kiilto. Lattia on upea vain ja ainoastaan siivouspäivänä ja sitä seuraavana päivänä, jonka jälkeen pienet pölyhippuset laskeutuvat siihen ja lattia alkaa näyttää todella likaiselta. Kun kävelee lattialla, siitäkin jää jäljet, nimittäin jalanjäljet vaikka olisi sukat jalassa. Villasukilla kävellessä ei niinkään jää, eli ei muuta kuin taapertamaan villasukat jalassa ympäri vuoden. Lisäksi tämä tumma kiiltävä laminaatti alkoi harmaantua. Yritin kirkastaa sitä kaiken maailman laminaattien tehopesuilla yms. siinä täysin onnistumatta. Lapsiperheeseen lattia ei sovi alkuunkaan.


                                                                           Lattia ennen:
Lattia jälkeen:

Kuvakulma on tässä jälkeen kuvassa hieman eri, mutta samasta tilasta kuitenkin. Ruskean lattian ongelmat ovat poissa tämän laminaatin avulla. Jo valmiiksi villakoirien värinen lattia ei näytä jokaista pölyhippua, joka siihen laskeutuu. Karhean nihkeä pinta ei jätä jalanjälkiä näkyviin. Laminaatin käyttöluokka 32 on riittävän kovaa lapsiperheen tarpeisiin. Tietenkin myös esteettisyys tässä tilassa on nyt aivan eri sfääreissä. En malta odottaa, että pääsen asettelemaan joulukoristeita kotiin! Vielä kuitenkin loppurutistus vaaditaan remontin suhteen ja sitä kuuluisaa malttia. 

Tässä vielä kuva ihanista H&M Home löydöistäni. Every home needs a pineapple. Ananasmania iski minuunkin tämän söpön kynttiläpurkin myötä. Tuoksukynttilät vain kuuluvat lähtemättömästi syksyyn ja talveen.Yours H

5 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi