sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Remontoitu makuuhuone, ennen ja jälkeen

Ihanaa kun vihdoin sain makuuhuonetta hieman somisteltua. Tämän remontin yhtenä keskeisenä ajatuksena on ollut turhan roinan karsiminen omasta tyylistä tinkimättä. Varmaankin meillä on joidenkin makuun liian pelkistettyä, mutta ajan myötä olen oppinut arvostamaan asunnossa sitä, että se on helppo siivota. Tämä aspekti korostuu varmasti entisestään kun lapsi kasvaa taaperoksi ja siitä edelleen leikki-ikäiseksi jne. 

Lupasin niitä "ennen" -kuvia. Tässä makuuhuone ennen, tummalla lattialla.


Pieni vaaterekki oli makuuhuoneen nurkassa ja pieni ikean lipasto kätki sukat alkkarit, liivit ym. sisälleen.


Sitten niihin jälkeen kuviin:


Mielestäni lattia sopii nyt paremmin tähän kullansävyiseen maailmaan, joka makuuhuoneessa on. Saimme ilmaiseksi aikoinaan nuo kultareunaiset liukuovet ja sisustusta lähdettiin rakentamaan niiden ympärille. Laminaatiksi valitsin K-Raudasta lämpimän sävyisen tammen. Hinta oli n. 14,90 €/m2.


Nyt sänkyä vastapäisellä seinällä on kolme Ikean Malm-lipastoa. Nämä tosiaankin pitää ruuvata seinään kiinni, muutoin tulee ruumiita. Nämä keikahtavat todella helposti, mikäli kaikki kolme laatikkoa ovat yhtä aikaa auki. Olikohan se jenkeissä, jossa tällainen lipasto oli kaatunutkin pikkulapsen päälle kohtalokkain seurauksin.

Tää mun korni muotijulistemania jatkuu. Olohuoneessa kun on se Coco Chanel- juliste, niin pitihän Deseniolta tilata makkariin tää Prada Marfa. Sitten laitoin Iittalan kivi-tuikut ja kastehelmituikun tuikkimaan tuohon eteen kera H&M Home ananaskynttilän. Lisäksi lahjaksi saatuun Iittalan pieneen vitriinirasiaan saa sormukset talteen esimerkiksi uintireissun tai pullataikinan teon ajaksi, heh. Itse pariskunnasta on kerrankin hyvä otos otettu ID Blog Awardseissa v. 2014, se on siis päätynyt näytille myös. Ehkä osasyynä esillepanoon on se, että kiloja oli tuolloin 10 vähemmän :D

Tällaista muutosta. Tykkään kyllä tästä harmonisemmasta luukista todella.

Yours H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi