tiistai 29. marraskuuta 2016

Joulukuusi led-lampuilla

Viime vuonna meillä oli aito kuusi olohuoneessa. Sitä ennen meillä oli kaksi valkoista tekokuusta. Tänä vuonna päädyin vihreään tekokuuseen, koska halusin näiden menneiden vuosien kuusien hyvät ominaisuudet yhdessä paketissa. Tekokuusi ei varista ja aidon kuusen upea metsänvihreä väri on vertaansa vailla. Kuusen valaiseminen on ollut joka vuosi ongelmallista. Erilaisia ledvaloketjuja on kuusissamme roikkunut ja ne ovat aina näyttäneet kököiltä.

Tänä vuonna tiesin, että haluan vihreän tekokuusen led-valoilla. en halunnut lähteä nettikaupoista tilaamaan tänä vuonna vaan päätin hankkia kuusen Kalajoelta Tuontitukku-nimisestä liikkeestä, siellä nimittäin oli myynnissä kuusi, jossa oli tarvitsemani ominaisuudet.

Olen muutoin kuuseen tyytyväinen, mutta satasen budjetilla täytyy jostakin tinkiä, eli havujen ulkonäöstä.

Tänä vuonna joulukoristeet olohuoneessa ovat melko pelkistettyjä, koska takkahuone on tänä vuonna se jouluisempi.

Tällaisen asetelma päädyin kuitenkin väsäämään. Kärkkäiseltä löytyi söpöt koristekuuset muutamalla eurolla. Hopeinen kauristuikkuteline on vuosia sitten Halpa-Hallista hankittu. Se istuu hyvin tähän asetelmaani. Tekolunta ei sattunut kaapeista löytymään, joten laitoin sokeria tarjottimelle.

Itse tekemäni DIY-kranssi pääsi jälleen päätyseinälle.

Tässä vielä kuvaa noista havuista, hyvin epäluonnolliset kuten kuvasta näkyy. Nooh kyllä ne koristeet sitten tekevät loppusilauksen tähän kuuseen.


H

2 kommenttia:

  1. Kauniita asetelmia olet tehnyt! <3 kuusen havut ei ainakaan minun silmään näytä epäluonnollisilta :-)mukavaa pakkaspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista 😘 Täytyy pitää mielessä mikä joulussa on tärkeintä.

      Poista

Ilahdun kommentistasi