sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Edullista, kotimaista, laadukasta! Joululahjavinkkejä

Varmaan moni on jo hankkinut joitakin joululahjoja, kuten minäkin. Näin vanhempainvapaalla rahaa on vähemmän käytettävissä joululahjoihin kuin töissä käydessä. Niinpä aloin pohtia lahjavinkkejä kotimaisuuden, edullisuuden ja laadun näkökulmasta. Omissa lahjaostoissa en ihan 100% kotimaisuuteen pääse tänä vuonna, mutta lähelle kuitenkin. 


Kuva: marimekko
Mikäli villasukkien kudonta ei itseltä onnistu, ovat nämä Marimekon villasekoitesukat hyvä vaihtoehto. Sukkia löytyy erilaisilla kuoseilla. Unikko-kuosi leikkisyydellään saa minut aina hyvälle tuulelle. Nämä jalassa kelpaa glögiä hörppiä takkatulen ääressä. Hinta n. 25 €
Kuva: store.iittala.fi

Aalto -maljakko on ikiklassikko, mutta toki hintava. Aalto-maljakon muotoilusta pääsee nauttimaan myös tuikkukipossa, joka on huomattavasti edullisempi. Huom. Tänään näyttää Iittalan nettikaupassa olevan ALE. Hinta tälle tuikulle alennuksessa on nyt 15 €.

Kuva: store.iittala,fi

Kastehelmi-kynttilälyhty on normaalihintaisena n. 13 €. Tuikkukupin kastehelmiä matkiva pinta levittää kaunista kuviota ympärilleen.

Kuva: store.iittala.fi
Iittalan Kivi-tuikku on niinikään jo klassikoksi muodostunut kapistus. Alennuksia kannattaa kytätä sillä yhden tuikun hinta on n. 17€. Kuitenkin omiaan nk. budjettilahjaksi.

Kuva: store.iittala.fi

Iittalan nettikaupassa nämä söpöt Nappulat ovat nyt myös alennuksessa vielä tämän päivän. Tämän mustan hinta alennettuna on 23 €. Nappulaa saa useassa eri värissä, myös mm. kultaisena. Kuva: karkkainen.com
Noh, jos ei kynttiläkuppeja ja sukkia niin vaikkapa saunatuotteita? Emendo valmistaa paljon erilaisia saunatuotteita. Valikoimaan kuuluu mm. näitä kauniita laudeliinoja (n. 17 €) ja saunatuoksuja (n. 5 €)

Kuva: MioSa.design/ All You Need Is White-blogi
Klassista kauneutta korumuotoilussa by MioSa.design. Näitä myydään MioSa.designin facebook-sivuilla, hinta tällaiselle kauniille kaulakoru ja laukkukoru-setille on 22 €. 

Sitten vielä kylkeen hieman Fazerin suklaata, niin meillä kasassa onkin kiva kotimainen, edullinen ja laadukas joululahja.


Yours H
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi