sunnuntai 28. elokuuta 2016

Rohkea ratkaisu

Tiedättekö mikä on parasta omistusasunnossa sisustuksen kannalta? Se, että voi kokeilla erilaisia ratkaisuja vapaasti. Tätä vapautta ei vuokra-asunnossa ole. Itse sisustajana joitakin ratkaisuja mietin kuukausia, toiset ideat tulevat hetkessä kaupassa kun huomaa esimerkiksi hyvässä alennuksessa olevaa mustaa tapettia useamman rullan. Näin kävi reilu pari vuotta sitten. Siinä Kodin Terran ale-korin vieressä sitten tein päätöksen, että eteisestä tulee nyt musta. Jotkut ratkaisut eivät välttämättä kauaa silmää miellytä vaikka niitä olisi mietitty kuukausia tai vuosia. Tosin vähemmän harkitut ratkaisut helpommin toteaa myöhemmin toimimattomaksi. Silti joskus voi käydä toisinkin, kuten tässä tapauksessa.

Eteinen on siis ollut tämän näköinen nyt pari vuotta ja tilaan olen edelleen tyytyväinen, joten tämä tila saa olla rauhassa vielä useamman vuoden. Energiani kohdistan muualle lähiaikoina ;) 

Eteinen yhdistyy saumattomasti myös olohuoneeseen, jossa on mustavalkoinen värimaailma. Eteinen on mielestäni toimiva. Kengät jätetään tuulikaappiin ja takki puetaan eteisen puolella. Harvemmin käytetyt kengät säilytetään kenkäkaapissa ja takit peililiukuovien takana. Tuoli ja kenkäkaappi toimivat laskutasona. Kuitenkin liukuovikaapissa yhdellä hyllyllä on korit avaimille ja muulle pikku krääsälle, joka muuten ikävästi lojuisi pitkin pöytiä.


Matto on ollut pitkään sama. Nyt siirsin tuon Etolan läpinäkyvän muovituolin eteiseen ja mummon ostama orkidea on enemmän kuin edukseen mustaa taustaa vasten. Näin taas sai hieman piristettyä tilan ilmettä.

Meillä on menossa ulko-ovi vaihtoon, joten sitten näette julkisivukuvaakin kunhan ovi saadaan paikalleen.

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi