lauantai 23. heinäkuuta 2016

Balmuirin ihanuuksia

Postissa minua odotti ihanuus: Balmuirin paketti. Kääreet ovat niin kauniit, että aion säästää ne ja käyttää osana sisustustusta.

Paketista paljastui kaksi monogram-tyynynpäällistä, tietenkin valkoisena, joissa on musta brodeeraus. Tämä valko-musta malli on tullut tänä kesänä nettikauppaan uutuutena myyntiin. 


Nämä tyynynpäälliset sopivat minimalistisuudellaan meillä mihin tilaan vain.

Toinen monogram-tyynynpäällinen saapuikin sitten omalla nimikirjaimellani varustettuna. Kirjainvaihtoehtoja on kivasti eli useimmat löytävät kyllä omansa valikoimasta. 


Meillä tyynynpäälliset päätyivät nyt olohuoneeseen, ehkä myöhemmin laitan ne koristamaan takkahuonetta tai makuuhuonetta. Projektiakin taas pukkaa, tosin en itse ehdi juurikaan projektissa olla mukana, joten aikataulu on vielä täysin avoin. Syksyn aikana kuitenkin tapahtuu. Meidän kolmosmakkari saa ovet (niitä ei ole aikaisemmin ollut) ja päämakuuhuoneeseenkin on tiedossa pientä muutosta. 

Balmuirilla löytyy nettikauppa osoitteessa www.balmuir.com

Yours H

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat nuo valkoiset. Meillä on yksi musta omalla kirjaimella ja haluan kyllä tuollaisen valkoisenkin. <3

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi