maanantai 30. toukokuuta 2016

Terassilla jälleen muutoksia, kuvapläjäys

Siirtelin kalusteiden paikkaa takaterassilla, sillä en ihan ollut vielä tyytyväinen kokonaisuuteen. Heitin terassikalusteille vielä valkoiset Finlaysonin tyynyt, jotka tuovatkin kivasti muhkeutta kokonaisuuteen. Täytyy tässä välissä mainita, että kaikki valkoinen terassilla on vesipestävää. 


Citymarketista aikaisemmin ostamani hortensiat ovat valtavassa kukkaloistossa. Köyhdyin tosiaan noista hortensioista vain 12 €/kpl kun ostin ne äitienpäivän tienoilla. Hoito-ohjeessa sanottiin, ettei hortensia viihdy suorassa auringonpaisteessa, tämän vuoksi yleensä laitankin ne talon seinustan viereen. Tällöin vain ilta-aurinko pääsee paistamaan niihin. Sitten jos terassilla viettää aikaa, voi toki kukkia siirrellä sopivaan kohtaan. Eivät ole yhdessä aurinkoisessa päivässä vielä kuitenkaan kuolleet.Aurinkovarjon paikka siirtyi toiseen nurkkaan ja on mielestäni näin huomattavasti parempi käytännöllisyyden kannalta. 

Noihin terassikaiteen rimoihin saa muuten kivasti kiinnitettyä vaikka pikkuruukkuja, joihin ostin valkoisia kesäkukkia. Nämä kukat tykkäävät kyllä auringosta, kukkia ja nuppuja on tullut valtavasti hetkessä.

Tässä vielä kuvaa tuolta "pimeältä" seinustalta.

Valkoisen lyhdyn toin säilytyksestä terassille, tosin siinä ei ole kynttilä vielä kertaakaan palanut. Ehkä sitten elokuun loppupuolella.Yours H

2 kommenttia:

 1. On kyllä valtavia nuo sun hortensiat.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa sulle.

  VastaaPoista
 2. Ihana terassi!
  Ja Hortensia on upea ja hienossa ruukussa!
  Mukavaa tiistai päivää!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi