keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Suihkukaapin tuunaus, muutama lisäelinvuosi

Suihkukaapin pohjassa alkoi olla merkkejä rikkoutumisesta, joten jotain oli pikaisesti keksittävä. Suihkukaapissa on standardina muovinen lattia. Aivoriihen seurauksena syntyikin sitten idea vedenkestävästä puuritilälattiasta, joka toivon mukaan olisi kestävä ja samalla näyttävä.

Toteutus tehtiin yhteistyössä rakkaan pikkuveljeni kanssa, joka osaa käsitellä kuviosahaa todella näppärästi. Hankalaa oli siis se, että kaapin alaosa on kylpyammetta ja pohja sisältää tämän vuoksi pyöreitä sivuja, joten pelkällä kaappasirkkelillä ei tästä hommasta selvitty.

Lattialautojen liitokset tehtiin Supi-saunavahalla käsitellyillä puutapeilla, jotka liimattiin paikalleen puuliimalla. Puu on lämpökäsiteltyä haapaa, jota K-Raudan myyjä suositteli. Laudat käsittelin kolmeen kertaan mustalla Supi-saunavahalla. Pohjaan laitettiin pehmusteeksi tiivistenauhaa, joka muuten pitää pohjan myös kivasti paikallaan.

Käytännössä pohja on toiminut erinomaisesti. Vesi valuu lautojen väleistä pohjaa pitkin viemäriin.Tällainen tuunaus tällä kertaa, toivottavasti kaappi sai useamman käyttövuoden lisää.
 
Yours H

1 kommentti:

  1. Wow, upea lopputulos ja muutenkin niin hieno suihkynurkkaus ja kokonaisuus
    -t

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi