torstai 3. syyskuuta 2015

TOP 5 sisustushankinnat

Ajattelin listata tähän oman "top viitoseni" sisustushankinnoista, joita en ole hankinnan jälkeen katunut. Tavarat ovat satunnaisjärjestyksessä.
 
1.
Kartell Bourgie -valaisin x2

Sen kauneus puhuu puolestaan. Valaistusteho on hyvä. Himmentimellä voi luoda erilaisia tunnelmia huoneeseen. (Hankittu Nivalan Laatukalusteesta, hinta n. 250€)
 
2.
Ikean Rigga- vaaterekki

Kauluspaidat ym. puolipitoiset paidat pysyvät sileinä ja hieman tuulettuvat rekissä. Lisäksi ne tuovat kivaa tunnelmaa makuuhuoneen sisustukseen. (Hinta n. 15 €, Ikea)
 
3.
Lampunvarjostin Halpa-Hallista

Halpa-Hallin kaunis lampunvarjostin kuuluu lemppareihini, koska se on näyttävä ja edullinen. Näitä minulla on kaksi kappaletta. Kappalehinta taisi pyöriä alle 20 €:ssa.
 
4.
Etolan muovituoli

Etolan Kartellikopio on jykevä ja helppo pitää puhtaana pyyhkimällä kostealla liinalla. Lisäksi se tarjoaa silmänruokaa, eikä visuaalisesti täytä tilaa liikaa. Hinta n. 100€/kpl, Etola.
 
5.
 
Ikean Rörholt-matto

                                                                              
Hinta-laatusuhteeltaan hyvä muovimatto. Monikäyttöinen, helppo pitää puhtaana kostella pyyhkimällä tai käyttämällä matto suihkussa. Hinta n. 10 €/ Ikea.
 
H

4 kommenttia:

 1. Kivoja hankintoja top vitosessasi :) Muovituolit ovat näistä oma lempparini ja voihan vide, tyylikäs wc-tila teillä! Vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Muovituolit ovat kyllä palvelleet hyvin. :) kylppäri on kyllä mielestäni onnistunut hyvin. Siellä on avaruutta, mutta kaikki tarpeelliset toiminnot kuitenkin löytyvät sieltä.

   Poista
 2. upeita juttuja olet koonnut, tykkään niistä itsekin, tuo Ikean vaaterekki oli kiva uutuus minulle :)
  -tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuisku. Veljen avovaimo oli ostamassa tuollaista yhdellä Ikean reissulla ja bongasin sen silloin vaikka en ollut yhtään harkinnut tekin ostamista aiemmin. Joskus heräteostokset ovat niitä parhaita.

   Poista

Ilahdun kommentistasi