sunnuntai 30. elokuuta 2015

Mivalli Design

"Mivalli Design on nuori suomalainen design-brändi, joka erottuu muista uniikeilla sekä eleganteilla tuotteillaan. Mivalli Designin tuotevalikoimaan kuuluu designastioita sekä piensisustustavaroita, joista kaikista huokuu suomalainen selkeälinjaisuus, moderni eleganssi sekä uniikki innovatiivisuus."

Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Mivalli Designin kanssa ja päätin hankkia heidän tuotevalikoimastaan Frosted-shampanjalasit. Olen viime aikoina alkanut enemmän ja enemmän miettiä sitä kuinka voisi tukea paremmin suomalaista yrittäjyyttä ja suomalaisten tuotteiden pysyvyyttä kauppojen hyllyissä. Ruokatavaroiden kotimaisuutta olen jo pitkään tukenut, mutta nykyisessä Suomen taloustilanteessa kotimaiset valinnat korostuvat entisestään. Suomalainen työ ja yrittäjyys kaipaa tukea. Mikäli olet hankkimassa esimerkiksi viini- tai shampanjalaseja, suosittelen lämpimästi tutustumaan Mivallin valikoimaan. Tuotteet ja nettikaupan löydät sivulta www.mivalli.fi. Toimitus oli nopea ja tuotteet erittäin hyvin pakattuja, joten kaikki lasit tulivat ehjinä perille.

Lasit ovat osittain huurretut ja jokaisessa lasissa on kaunis elegantti "mivalli" -teksti.

Lama-aikana voikin nauttia arjen luksuksesta ja lähteä lasillisille vaikka omaan makuuhuoneeseen, johon on sytytellyt kynttilöitä ja laittanut mukavaa musiikkia soimaan.


Ruusun kauniit sävyt erottuvat juuri ja juuri huurteisen pinnan lävitse, lasin toinen reuna paljastaa lasin sisällön värin.
 
Sponsored By Mivalli Design
 
Yours H

1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi