tiistai 10. maaliskuuta 2015

Shabby Chic

Instagramin shabbyyhomesista inspiroituneena, tein asetelman olohuoneen pöydälle äidin tuomien kauniiden shabbyjen ruusujen ympärille. Tarjottimena toimii kirppikseltä löytämäni aarre, jonka virallinen paikka on keittiössä. Lasikristallit tuova pientä yksityiskohtaisuutta asetelmaan. Ikean kauniit kynttilänjalat kruunaavat tämän kokonaisuuden.

Tähän kuvaan lisäsin kissan (heh), korurasian ja Iittalan Kivi-tuikun. Maljakossa lukee "Paris". Sinne kohta suuntaankin. Jännittää kyllä tosi paljon ja toivon, että löydän sieltä jotain kivaa sisustusjuttua tuliaisiksi kotiin.
 


Tässä muuten näkyy hyvin nuo ikkunanpielet, jotka saivat raikkaan valkoisen maalikerroksen ylleen viime viikonloppuna. Kun maalasin seinät lilahtavalla maalilla, ikkunan pielet alkoivat näyttää keltaisille (yök). Eipä siinä muu auttanut kuin alkaa sutimaan. Parissa päivässä urakka oli valmis ja lopputulos on niin kiva, etten kadu yhtään maalaamiseen kulunutta aikaa ja vaivaa.
 
Yours H

5 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän upealle ja ylelliselle näyttää, ihanaa matkaa Pariisiin :)
    -T

    VastaaPoista
  2. Voi kun on kaunista! Löysin tänne ja lukijaksi jään =) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
    Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi