sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

H&M HOME VALIKOIDUTTarvitsin itselleni terapiasession surffaillen H&M HOME nettikaupan valikoimissa, joten tein teillekin kollaasin tuotteista jotka herättivät huomioni. Terapiasessio oli tarpeen, koska keittiössä sattui aikaisemmin tällä viikolla pieni onnettomuus, jonka vuoksi lattia joudutaan uusimaan. Ensimmäisestä järkytyksestä selvittyäni päätin kääntää onnettomuuden mahdollisuudeksi. Olen kuumeisesti miettinyt, laitanko keittiöön uuden laminaatin vai vaihtoehtoisesti muovimaton. Tuli todettua, että laminaatti imaisee saumoista kohtuullisen pienenkin vesimäärän lattiapinnan alle, jossa on vettä läpäisemätön pinta. Tätä pintaa pitkin pienikin vesimäärä pääsee liikkumaan yllättävän laajalle. Olen vahvasti kallistumassa muovimattoon.Huoh. Se siitä. Yllä vielä tekstiilikollaasi.


                                                                          Yours H

3 kommenttia:

 1. Ounou! Voi harmi. :/ Muovimatto olisi kyllä turvallisempi ja niitäkin on nykyään vaikka minkälaisia. Ihanat kollaasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin jo tänään kattomassa muovimattoja. Löytyy kyllä todella hienoja, eikä oo hinnalla pilattuja.

   Poista
 2. Kivoja juttuja kollaaseissa! Voi ei, tosi harmillisia nuo vesivahingot, paras materiaali keittiöön on varmastikin laatta, mutta sitä ei voi kaikkiin lattiohin laittaa, muovimatto on varmasti helppohoitoinen ja nykyisin on niin paljon vaihtoehtoja, valkoinen olisi ihana!
  -T

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi