keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Suunnitelmia olohuoneen sisustukseen

Kokosin kollaasiin elementtejä, joita haluaisin nähdä olohuoneessa tänä vuonna. Saas nähdä millä syklillä tuotteita voi hankkia. Kuitenkin päätin olla taistelematta liikaa mustaa vastaan kun siitä niin tykkään <3 Nyt kun olohuone on tabula rasa- tilassa, on helpompi hahmottaa mitä tilalta kaipaa. Kuvitelkaa ylläolevan kollaasin tuotteet yhdistettynä ripaukseen mustia elementtejä.

Olen alkanut myös haaveilla vitriinistä olohuoneeseen, K.o. Jyskin malli olisi nyt edullinen. Tässä vitriinissä on sopivasti romantiikkaa ja selkeyttä samaan aikaan. Vitriiniin saisi kivasti kirkkaat ja valkoiset harvemmin käytettävät astiat kauniisti esille. Uusi vuosi ja uudet kujeet, myös sisustusrintamalla. Tuntuu, että pitää saada uudistaa kotia. Tosin se taitaa olla vallitseva olotila ympäri vuoden.

Yours H

6 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kauniilta nuo kaikki jutut :) Itsekin haluaisin sisustaa olohuonetta uudestaan, mutta saa nähdä miten kukkaro antaa periksi kun nyt alkaa kylpyhuoneremontti! Ehkä sitten loppuvuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapas nähdä mitä noista haaveista saan toteutettua :) se onkin kiva, että rauhassa saa kypsytellä ideoita, vaikkakin se johtuisi taloudellisesta tilanteesta. Niinhän sitä sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;) Minkälaista remppaa teette kylppäriin?

   Poista
 2. Hienoja löytöjä! Ja tuo peili on ihan uskomattoman upea, wow! Vitriinistä minäkin uneksinut, mutta en löydä sille paikkaa, mutta ihana se olisi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä kyllä livenä katsomassa Askossa tuota peiliä. Hintaa nimittäin 200 €.

   Poista
 3. Ihania haaveita! Tuo kultainen peili vois muuttaa meille kans ja H&M tyynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotekuvauksen mukaan tuon peilin piti olla hopeinen, mutta myös mielestäni näyttää kyllä kultaiselle. Klikkaa vaan tyynyt koriin :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi