sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Olohuone remontin jälkeen


Sain remontin päätökseen olohuoneessa ja ehdin sitä somistaakin jouluiseen asuun. Vaihdoin myös kattovalaisimet tilaan. Varjostimet löytyivät Halpa-Hallista. Muistelen nähneeni samanlaisen varjostimen myös Jeminan Home White Home -blogissa.

Varjostinta voi käyttää plafondityyliin tai käyttämällä pidemmän johdon päässä, kuten itse nuo asensin, Ilme on heti erilainen tilassa. Juuri sellainen jota olen tavoitellut. Ilme on kaikesta härpäkkeestä huolimatta levollinen, rauhallinen ja raikas.


Ikeasta ostin tuollaisen kuusikoristeen, johonkieputin hopeaa koristenauhaa ja valkoisia ja hopeita kuusenkoristeita. DIY pallokranssin laitoin TV:n ylle.


Sohvalle laitoin lampaantaljan. Ikeasta ostin myös lasiset kynttilänjalat, jotka näkyvät TV:n vasemmalla puolella.
Makuuhuoneesta siirsin Etolasta tilaamani nojatuolin osaksi olohuoneen kokonaisuutta. Kromin värinen Tam Tam on divaanin vieressä.

Tässä vielä laajempi otos kokonaisuudesta.


Divaanilla on Halpa-Hallista ostettu kauristyynynpäällinen ja ihana harmaa vuosi sitten ostettu Jyskistä ostettu turkistorkku.

Tämä tila odottaa enää vain joulukuusta. Haaveena on aito kuusi, käymme tänään jo metsästä valkkaamassa sopivan.

Yours H5 kommenttia:

 1. Todellaaaa kaunis olkkari! Hauska tuo valaisin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana S <3 Tuo on kyllä upea. Hintaa 18€.

   Poista
 2. Oi Waude! <3 Tosi upea lopputulos! Ja nuo H-H:n lamput on kyllä ihanat. <3 Meillä siinä ei ole valoa, ja silti on tosi nätti.

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää :) Oiioi! Voisin muuttaa teille :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi