torstai 16. lokakuuta 2014

Me, myself and I + quiet thursday evening

Siinä se lepää. Tämän syksyn ensimmäinen kohvehtilaatikko. Söin himoissani kerralla tuon ylimmän kerroksen ja join kaneli-omena -teetä. Onneksi nuo kohvehdit on niin makeita, että toinen kerros sai jäädä rauhaan.

Istuskelin kaikessa rauhassa takkahuoneessa, kuunnellen palavien klapien ritinää. Mietin menneitä ja tulevia, nautiskelin rauhallisesta hetkestä itseni ja ajatusteni kanssa. Arjen luksusta parhaimmillaan.

Minkälaisia keinoja teillä on rentoutua?

Yours H

4 kommenttia:

 1. Suklaa kuuluu kyllä niihin rentoutumiskeinoihin täälläkin :) Ja sauna. Ja hyvä ruoka :) Lehtien lukeminen ja blogeissa kiertely :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa rentouttavalle:) Itse en uskalla syödä paljoa suklaata, koska iho menee heti ihan kamalaan kuntoon, vaikka olisi se niin hyvää. Itse rentoudun kotona käymällä saunassa, laittamalla hyvää musiikkia ja olen viltin alla koneella, sekä syön jäisiä puolukoita ja juon kuumaa teetä :D Hha. Kukaan ei ole koskaan ymmärtänyt tuota yhdistelmää, mutta on se vaan niin hyvää.

  VastaaPoista
 3. Oi nam! Kylläpä alkoikin tehdä suklaata mieli. Oon yrittänyt olla nyt karkkilakossa, kun on tullut syötyä liikaa karkkia.. Heti, kun tuli syksy niin karkit alko oleen osa päivittäistä elämää. :)

  VastaaPoista
 4. NAM. Kyllä rupes tekee mieli. Minä en oo vielä repsahtanu joulukarkkeihin. :) Mutta ehkä mä seuraavalla kauppa reissulla.. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi