lauantai 11. lokakuuta 2014

Ikea joulu 2014, osa 1

Jee! Ikea oli julkaissut joulutuotteensa! Tässä vähän poimintoja. Valikoimista löytyi klassikkotuotteita, mutta myös ihania uutuuksia. Tähän kasasin tuotteita, joilla voisin omia koristevalikoimiani täydentää.  Kuusenkoristeita haluaisin hankkia lisää pallojen muodossa, mutta nuo kultaiset ja valkoiset kristallikoristeetkin olisivat todella ihania. Valkoinen LED kranssi olisi myös tervetullut. Tuo valkoinen kynttilävalaisin on lattiavalaisin! Jännittää kyllä minkälainen tuo on luonnossa. Häkkilinnut on myös tosi hellyyttävät. Nämä voi jättää roikkumaan esille joulun jälkeenkin.

Oletteko te jo löytäneet Ikean suosikkinne?


Yours H

4 kommenttia:

  1. Pitääpä käydä tsekkaamassa Ikean sivut, en niitä vielä joulunetsintäkierroksellani löytänyt. Nyt alkaa jo joulufiilis nostaa päätään sen verran, että olen alkanut etsiä sopivia joulutyynyjä ym., mutta kovin monella kaupalla ei ole vielä jouluvalikoima esillä. Ehkä ihan hyväkin niin, mutta täällä on yksi jouluhullu, joka odottaa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana, että löytyi toinenkin jouluhullu <3 mitäpä joulu olisi ilman asianmukaisia tekstiilejä? Tuo kranssi olikin pattereilla joten sen sijoituspaikka ei ole riippuvainen pistorasioista, eikä tarvitse taistella rumien johtojen kanssa.

    VastaaPoista
  3. Patterikäyttöistä kranssia olenkin etsinyt. Kiitos vinkistä! Tuija

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi