keskiviikko 27. elokuuta 2014

Lukunurkka

Takkahuone sai uuden kalusteen: mekanisminojatuolin. Vaatimuksena oli tietysti edullinen hinta, linjakkuus, mukavuus ja tumma väri. Nämä kaikki ominaisuudet yhdistyivät tässä Jyskistä hankitussa tuolissa. Tuoli on myös pyörivä. Huh huh, kompromissit on niitä hankalimpia ;) mutta molemmat ollaan tyytyväisiä hankintaan.Porontaljan siirsin sohvalle. Se on kyllä sanoinkuvaamattoman kaunis.

Yours H4 kommenttia:

 1. Voi että miten kaunis tuo teidän sohva ja porontalja sopii siihen kuin tehty! Ja tuo uusi tuoli on tosi hieno myöskin :) Upeaa♥ Meillä on melkein samanlainen, mutta eri värinen. Tosin ei taida kovin pitkää enää ehjänä kestää, kun pojan mielestä on vähän liiankin hauskaa leikkiä mekanismilla ja pyörittää tuolia ympäri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina <3 Ihanaa, että teillä lapsi saa olla lapsi :) materia on vaan materiaa :) takkahuone on pieniä silauksia vailla "valmis" taas hetkeksi... Ei ole helppoa olla perfektionisti.

   Poista
 2. Viihtyisä lukunurkkaus ja koko tila. Ihana porontalja, miten himoitsenkaan lasiporstuallemme porontaljoja. Ja niin kaduttaa kun en tuonut Kilpisjärven reissulta valkoisia porontaljoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porotalous ei ole ainakaan näillä näkyminen loppumassa, että eiköhän niitä ole vielä saatavilla kun seuraavan kerran sellaiseen myymälään satut :) Täytyy kyllä sanoa, että kaunis, mukava ja lämmin tuo talja on. Erityisesti kissojen mieleen.

   Poista

Ilahdun kommentistasi