perjantai 1. elokuuta 2014

Kun pää lyö tyhjää, iskee inspiraatio!


Asettelin poikaystäväni omistamaa porontaljaa takkahuoneeseen ja olin samaan aikaan turhautunut siihen, että olo on voimaton eikä hyvää inspiraatiota sisustuksen suhteen ole pitkään aikaan ollut. Havaittavissa on tietynlaista kyllästymistä ja haluaisin pienen budjetin freesausta takkahuoneeseen, olohuoneeseen ja vierashuoneeseen. Ongelma on siinä ettei tiedä mistä alkaisi ja lähtisikö hakemaan muutosta tekstiileillä, huonekaluilla ja valaisimilla vai lähtisikö muuttamaan seinien väriä?

Tuumailin taljan paikkaa ja asettelin sen ensin puulaatikon päälle, johon se ihan kivasti sopikin. 

..Sitten päätinkin heivata koko puulaatikon huoneen toiseen päätyyn Ikean Ungdrill peilin alle.
Kaveriksi asettelin myös nuo viime talvena hankkimani kromiset lyhdyt.

Sitten poistinkin kokonaisuudesta lyhdyt mutta laatikko sai jäädä paikalleen.Viherkasvin siirsin sohvan toiselle puolelle ja toiselle puolelle kokeilin Bourgieta. Ehkä sittenkin tumman sävyinen valaisin sopisi pöytävalaisimeksi tilaan. Ehkä tuo hopea-beige seinien väri ei olekaan hassumpi?

..mutta tuo Knappa, ruuvaisiko sen kokonaan pois ja luottaisi spottivalaisimien voimaan?

Otin myös valkoiset verhot pois kokonaan, ehkä parempi näin?
Tähän kuosiin tää jäi. Mitäs te tekisitte tälle tilalle?

Tää Paragorn olis Prismassa 60€. Olisko tää tän tilan väliaikaispelastus?

Yours H8 kommenttia:

 1. Heippa :). Täälläkin odotellaan jonkinsortin inspiraatiota tms. ;), ehkä se on tämä kesä ettei oikein keksi vaikka haluaisikin. Syksyllä pursuamme varmasti ideoita senkin edestä ;). Neuvoja en osaa nyt antaa, mutta kaunista on, niinkuin aina :). Ps. Pääkuvan kellonviisarin ympärillä on kivat pallot, kuuluuko kelloon vai mikä ihana idea?

  VastaaPoista
 2. Ne pallot kuuluu kelloon. Oli superhyvä löytö muinoin Anttilasta jollain 8 €:lla. Silloin mietin ku noita asennettiin paikalleen kun kiinnitysperiaate oli kaksipuolinen teippi, että joulupallot varmaan ajaisivat saman asian.. Askartelemaan vaan jos löytyy innostusta :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä! :) No nyt kun mainitsit niin ehkä kattovalaisimen tyyli on erilainen kuin muu huoneen tyyli, mutta en tiedä, kyllä se sinne sopii. :) Musta bourgie -tyylinen olisi kyllä hieno ja sopii moneen huoneeseen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä, että kattovalaisin vaihtoon! Joku musta kristallivalaisin voisi olla kiva. Taidan kipaista hakemaan ainakin sen tumman Paragornin Prismasta seuraavasta palkasta.

   Poista
 4. Olenko käsittänyt jotain väärin, puhuit poikaystävästä? Etkö ollutkaan naimisissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut naimisissa, mutten enää ja elämäntilanne on nyt tämä.

   Poista
  2. Auts, sori! Paljon onnee uudelle parisuhteelle! :) Sul on muuten kiva blogi, nyt kun olemme muuttamassa uuteen kotiin, olen saanut kivoi ideoit tän blogin kautta, et kiitti vain ;)

   Poista
  3. Kiva jos blogistani on saanut ideoita. Se on yksi tavoitteeni, herätellä lukijoiden inspiraatiota. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi