maanantai 13. tammikuuta 2014

Makuuhuonesuunnitelmia

Makuuhuoneen värimaailma oli remontin jälkeen valko-beige kunnes innostuin kullan sävystä lähinnä kattovalaisimen ja H&M malliston kultapaljettityynynpäällisten myötä. Projekti on pikkuhiljaa edennyt, mutta jäänyt vielä keskeneräiseksi. Alennuksesta sisusta-rakenna-asu- messuilta ostin tuota kultaista käärmeennahkatapettia, joka oli ihan nappivalinta vaikka lopputulos jännitti aikalailla. Kullan sävyjen kanssa sopisi ihanasti violetti ja tummansininenkin, mutta makuuhuoneeseen en halua voimakkaita kontrasteja.

.


Beigen jäänteitä on vielä kolmella seinällä. Näiden valkaisu tulee seuraavaksi eteen.Olen haaveillut pehmustetusta napein koristellusta valkoisesta sängynpäädystä tähän tilaan ja olen miettinyt pääni puhki valaisinvaihtoehtoja. Aloin jo todella lämmetä Pentikin kultaisille Rondo-valaisimille, mutta sitten niiden myynti lopetettiin. Nyt olen kuitenkin siis päättänyt tähän tilaan hankkia ne bourgiet kun on hyvä ALE Vepsäläisellä. Ikkunaseinän ajattelin peittää kokonaan verhoilla. Lisään vain kaksi valkoista verhoa lisää tuolle ikkunaseinälle.

Innolla tuumaillen
H

8 kommenttia:

 1. Ja täällä innolla odotellaan lopputulosta, joka on varmasti jotain upeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tämä ikuisuusprojekti näkee loppunsa jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. No käypä vilkaisemassa minun eilinen postaus, varmaan tykkäät viimeisestä kuvasta ;) Täällä on samankaltaisia suunnitelmia nimittäin.

  VastaaPoista
 3. Vitsi tuo teidän sänky näyttää kyllä kutsuvalta! Valkoinen peitto ja tyynyt on jotenki niin raikkaat.

  VastaaPoista
 4. Hei, tulit mieleen ku näin facen kirpparilla ilmoituksen sängynpäädyistä:)
  Alavieskassa Eve Isotalus(?) tekee tilauksesta sellaisia. Hintaa 100e
  -vinkvink-

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi