tiistai 14. tammikuuta 2014

Hyvästit vanhalle eteiselle

Tässä muistokukat vanhan eteisen muistolle. Nämä glitter-ruukkuruusut löytyivät Prismasta 2 € /kpl hintaan.  Ruusut ovat erikoisesti vaalean vihreän sävyiset.Tässä siis vielä ikuistettu vanha eteinen.Kärkkäisen havukasvi on vielä niin elinvoimainen, että aion sille paikan etsiä takkahuoneesta. Takkahuoneessahan saakin olla vaikka ympäri vuoden joulutunnelmaa?

H

6 kommenttia:

 1. Onko tuo vanha eteisen seinä tapettia? Sekin on tosi hieno, mutta varmasti tulee magee sillä uudella tapetilla. Hienot hopearuukut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tapettiapa hyvinkin :) Hopearuukut ovat itse tuunaamani ;) ostin nuo ruukut jokin aika sitten Halpa-Hallista ja spreijasin hopeaksi.

   Poista
 2. Meilläkin havukasvit vielä hyvin vetovoimaisessa kunnossa! Olitkos sinä ylivieskasta? Itsehän olen lähes naapurikunnasta Kalajoen Himangalta! :) Mitkä on sun lemppari sisustuskaupat tällä alueella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joo ylivieskasta. Asut kyllä ihan kiven heiton päässä! Kiva tietää! Käyn paljon Kärkkäisellä, Halpa-Hallissa ja Prismassa, niistä löytyy paljon jo sisustustavaraa. Ihana Riviera Maison tavaraakin myyvä liike on Yv:n keskustassa nimeltään Trendo. Yv:ssä on myös Palorannan sisustusliike, jossa on valitettavan vähän tullut kuitenkin asioitua. Myyvät kaikkea ihanaa disainia. Onks sulla vinkkejä sisustuskauppojen suhteen?

   Poista
  2. No aika samalla setillä mennään täälläkin! Trendo on ihan ykköspaikka! Ja tietty asko ja kylläpä Jyskissäkin tulee jonkin verran asioitua :) Mulla on ihan sama matka kotoa ykaan tai kokkolaan ja jostain syystä päädyn usein sitten Kokkolaan jos on tarve hankkia jotain. Mutta oon kyllä semmonen nettikauppoijen suurkuluttaja että aisat pois! Jos törmätään ylivieskan kaupoilla niin vetäise hihasta :)

   Poista
 3. Ihanat nuo ruusut ja kauniit ruukut, jännityksellä odotan uutta eteistä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi