lauantai 26. lokakuuta 2013

Uusi seinävalaisin eteiseen

 Kärkkäiseltä löytyi alennuksesta kaunis seinävalaisin eteiseen.


 Varjostimessa on ihan kuin lumisia puita. Asennukseen tarvitsee vain jonkun sähkötöihin perehtyneen kun eteisessä ei ole seinäpistoketta vaan lamppu on asennettu suoraan seinään sokerinpalalla johdot yhdistäen.


Tässä kännykän salamalla otettu kuva varjostimesta. Tuo puukuviointi erottuu tässä hieman paremmin. Näitä valaisimia oli myös kromisena, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen.


                                                         Yours H

10 kommenttia:

 1. Voi ei, ihana, tuon haluaisin. Mistäköhän muualta noita sais kuin Kärkkäiseltä? Meillä ei ole Kärkkäistä lähelläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.karkkainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10551&productId=484505&langId=-11&parent_category_rn=19176&top_category=19114&selectedTopCategory=18937&selectedSecondLevel=19114&selectedThirdLevel=19176&categoryId=19176&searchMethod= näyttäis olevan ainaki kromisena nettikaupassa.

   Poista
 2. Todella kaunis seinävalaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Toivottavasti saan se pikimmiten seinään!

   Poista
 3. Kaunis! :) Meiltä löytyy pöytälamppuna vastaavanlainen, mutta kromin värinen. :) Tuo puukuviointi on erittäin kaunis kun valo paistaa sen läpi. Toivottavasti saatte omanne pian seinälle ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo mulle kaikki puukuviointi uppoaa kyllä täysillä :)

   Poista
 4. Tää on kiva, samanlainen kuin Party Liten lumottu metsämaa kynttiläsomiste mitä multa löytyy kaksin kappalein <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi