sunnuntai 4. elokuuta 2013

Suunnittelua

Huoneiden käyttötarkoitukset hieman muuttuvat jatkossa ja vierashuoneen datauspiste tulee siirtymään takkahuoneen takimmaiseen osioon.
Ikean kaunis Micke pöytä  (79 €) olisi suunnitelmissa hankkia, mutta kiinteälle pöytäkoneelle tuo ei ole paras mahdollinen vaihtoehto, joten...

Kuva gigantti.fi
Aion hankkia kauan haaveilemani valkoisen kannettavan tietokoneen (Samsung ATIV Book 2 15.6" ) bloggailua ja nettisurffailua varten. 349€


Mukavaa alkusyksyä :)

7 kommenttia:

 1. Kaunis kannettava ja kauniin värinen!!

  Oletko siis hankkimassa työpöytää läppärille vai pöytäkoneelle?? Jos läppärille niin Micke menee, mutta voi olla liian kapea pöytäkoneelle. Kannattaa käydä katsomassa tarkkaan paikan päällä pöydät, sillä itse huomasin niissä isoja eroja.

  Zemii :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läppäri ois tarkotus hankkia. Kävin Ikeassa kattoon, kaikki Micket oli Haaparannasta loppu :/

   Poista
  2. Vielä vastailen sen pöytäkoneen omistavana - ei ole liian kapea, kun näyttö on litteä :) Mahtuu hyvin näppiskin pöydälle ja jää vielä hiukan tilaakin etu- / takareunaan.

   Poista
 2. Ihana tuo Micket ja sitten tuo läppäri <3 heti tuli läppärikuume, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerkesin noista jo innostua, mutta taitaa silti jäädä haaveeksi kun auto sanoo joka puolelta poks yhtäaikaisesti..:/ bye bye rahat.

   Poista
 3. Hei - löysin blogiisi jostain mutkan kautta, mutta hyvä että löysin, kivannäköinen blogi! Onnittelut myös Ikean kuvastoon pääsystä.

  Minullakin on tuo työpöytä ja ihan pöytäkoneelle, mieheni nikkaroi tornille pyörillä liikkuvan tason pöydän alle ja kaikki johdot saa hyvin piiloon pöydän alla olevaan sokkeliin.

  Ajattelin ensin, että onpas iso työpöytä - aika pian se sitten osoittautuikin aavistuksen jopa pieneksi! Sitä kun levittää paperit ja kynät ja kamerat ja vaikka mitkä sikin sokin, niin ei se näytäkään enää niin suurelta :D

  redgerberagirl.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, kuitenkin aion hankkia kannettavan sen siirreltävyyden vuoksi :) Pitääpäs käydä kurkkaamassa blogissasi. Kiva, että tykkäät blogistani :) <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi