keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Lipaston uusi elämä


 Kuvailin hieman teille takkahuonetta, koska spreijaamani lipasto pääsi kokeilemaan sinne onneaan. Järjestelin samalla hieman huonekaluja tilassa. Tuohon nurkkaukseen haaveilen vielä joskus sijoittavani tietokonepöydän ja läppärin.
 Lipasto pääsi tuohon valkoisen sohvan viereen. Sävy on huomattavasti tummempi kuin muissa kromin sävyisissä elementeissä.
 Lopputulos on silti aika hauska. Kuivalla tuota kärsii pyyhkiä, mutta voi olla ettei se kestä märkäpyyhintää.

 Maalipinnassa on jonkin verran valumia, mutta päätin, etteivät ne haittaa. Se ei ole suuri menetys, vaikka sen joutuisi heittämään roskiin. Lipaston sain ilmaiseksi fb -palstalta. Mastonin chrome sprayta ostin 2 kpl =16€.


Tuo on kyllä sen verran erikoinen, että aloin tosissani miettiä myös Ikean peilipintaista malmia kotiin. Jospa tuo lipasto saisi olla siihen asti, että saan malmiin rahat kasattua.


PS. Tämä päivä on vielä aikaa osallistua arvontaan :)

10 kommenttia:

 1. Wau! Hieno lipasto tuli! Tykkää muutenkin tosi kovasti tästä teidän takkahuoneen kokonaisuudesta.<3 Oon alkanut itsekin miettiä tuota Vågöa olkkariin... ;) Ainakin aion kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina :) Kokeile ihmeessä, jos Vågö sovikaan sinne, niin ainakin se on upea puutarhakaluste :)

   Poista
 2. Hei, aika hauska siitä tuli :):) Not bad at alll :))

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno lipastohan se siellä kököttää :) Nyt vasta kiinnitin huomiota noihin teidän lepotuoleihinne/divaaneihin, minkä valmistajan ne ovat?
  Saako nuo selkänojat painettua ihan alas, rahityyppisesti? Ovat oikein kivat, ihanaa vappupäivän yötä ZzZ Taitaa kelit vihdoin lämmetä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sohvat on Maskusta. Nuo selkänojat saa kolmeen eri asentoon. Pystyasentoon, istuinosan kanssa tasan ja 30 ° kulmaan.

   Poista
 4. Vantaan Ikeassa juuri nyt tarjouksessa peilipintainen Malm lipasto. T: Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten me saatas se sieltä mulle? ... huoh, on vähän liian kaukana Ylivieskasta.

   Poista
 5. Jes, näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi