torstai 18. huhtikuuta 2013

Siisti kivikki


 Hei ihanat lukijat! On taas ollut muutaman päivän blogihiljaisuutta koulutuksen vuoksi, mutta taas ollaan back in the business :) Harmittaa kun en ole ehtinyt lukea lempiblogejani ja käydä kommentoimassa muiden bloggaajien postauksia, mutta onpahan nyt paljon sitten kerralla ihasteltavaa minullekin :). Maanantaina saapui Ikeasta tilaamani KIVIK kolmen istuttavassa koossa.Kokoaminen ei ollut mikään maailman yksinkertaisin asia. Hajotin mm. silitysraudan, jonka teippasin sitten maalarinteipillä kasaan pudotettuani sen lattialle.

 Kokeilin hieman erilaisia tyynyasetelmia sohvalle. Perusvalkoinen luukki. Tässä kaksi tummanharmaata tyynyä. Sohvan vaihdon myötä siirsin myös tuon Ektorpin olohuoneeseen.
 Tässä vähän runsaammin tyynyjä.Mukavaa viikonlopun odotusta!

Terveisin H

Ps. muistuttakaa, että esittelen jossain vaiheessa suunnitelmiani tämän olohuoneen suhteen tarkemmin :)

16 kommenttia:

 1. Ihana tuo missä on runsaammin tyynyjä! Tietty ehkä hankalampi istua, mutta tosi siistin näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti moonainen, kiva on kokeilla vähä erilaisia staileja ennen kuin jumiutuu yhteen ja samaan :)

   Poista
 2. Ihana ihana ihana! vaaleat tyynyt on parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenna. Vaalea on aina kaunista :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei ollut tällä erää vaikeaa säästää tuohon kun sain vanhan sohvan myytyä. Ihanaa kun haaveet toteutuu! Toivon, että sullekin lähiaikoina avautuu mahdollisuus sohvan vaihtoon :)

   Poista
 4. Tyylikäs sohva :) Mäkin tykkää, kun tyynyjä on vähän enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kutsuvamman näköinen kun on enemmän tyynyjä..

   Poista
 5. Ihana Kivik! Meilläkin tyynyt lentelee milloin minnekin, mutta itsepintaisesti asettelen ne aina takaisin sohvalle :)

  VastaaPoista
 6. Hienolle näyttää ja varmastikin pehmeä istua, meidän nahkainen on vielä vähän kova, mutta jospa se käytössä muokkautuisi pehmeämmäksi. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kateus teidän nahkasohvaa. Mä oon joutunut luopumaan kaikesta haaveilusta nahkaverhoiltujen huonekalujen suhteen kissojen vuoksi... :/

   Poista
 7. Kääk! Miten multa on mennyt tämä postaus ihan ohi! Tuo on niin ihana sohva ja sopii teille! <3 Odottelen lisää kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun huomasit tän ;) Sohva on kyllä tosi hieno, kaikki muu näyttää niin kulahtaneelta sen vierellä, että pakko laittaa aivot surraamaan ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi