lauantai 9. maaliskuuta 2013

Keittiössä testailua

Innostuin testaamaan miltä näyttäisi keittiössä pitkät sivuverhot ja matto ruokapöydän alla. Tuli vähä sellanen "valkeaa unelmaa" -fiilis. Tarkoituksena oli kokeilla, miten ne meidän keittiöön elementteinä sopii. Väriksi ajattelin hopeaa/harmaata, sekä mattoon, että verhoihin. Tänään kävin kaupoilla, mutta toistaiseksi ei oiekanlaisia verhoja ja mattoa vielä löytynyt.

Miltäs teidän mielestä näyttää?

Ihanaa lauantaita <3

8 kommenttia:

 1. Heips.

  Onko tuo matto harmaa vai luonnonvalkoinen? Harmaa sopisi varmasti tuohon tai miten sitten musta, koska keittiön alakaapit ovat mustat?

  Mäkin tänään pohdin niit mattoja...silmissä jo vilisee!! :)))

  Mukavaa iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on luonnonvalkoinen. Mustakin varmasti sopisi, kiitti vinkistä :)

   Poista
 2. Toimii! Pitkät sivuverhot on aina tyylikkäät ja antavat ruokailutilaan arvokkuutta ja kodikkuutta. Tummempi matto ehdottomasti, mutta niinhän olit ajatellutkin.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo matto paljon erotu tuosta lattiasta ja käytännöllisyydenkin vuoksi se harmaa joku-muu-kuin-nukkamatto olisi mielessä :)

   Poista
 3. Ihana fiilis ja valo! Kyllä aamu-unisena kelpais istahtaa ruokapöytään aamupalalle, jonka joku muu ois kattanut valmiiksi! :)

  Ihana valkoisuus ja kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Ou nou tilasin just ellokselta verhot ja maton tuonne keittiöön kun vaan testailin, miten nuo pitkät verhot ja matto ruokaryhmän alle sopis..:) mun makuun kuitenkin liian valkoista.

   Poista
 4. Verhot ja matto sopii tosi hyvin! Ite ottasin tuolinpäälliset pois, niistä en hirveesti perusta kuin häissä ja jouluna :) mut vaikka käyttäsin niitä muulloinkin, niin maton ja pitkien verhojen kanssa on parempi olla ilman.

  Teillä on niin täydellinen keittiö ja ihana sisustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. Uudet tuolit on hankintalistalla :) Huput on koko ajan päällä kun nuo tuolit ei enää miellytä muutoin silmää. Matto ja verhot vaihtuu harmaisiin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi