lauantai 16. maaliskuuta 2013

Äijähuone

Huh, onpas ollut kiireinen viikko. Pari päivää vierähti Oulussa koulutuksessa ja sitten olemme puuhailleet miehen äijähuoneprojektin parissa. Mies on jo pitkään halunnut tehdä autotallin yhteyteen överin äijähuoneen ja hän on sitä pikkuhiljaa tehnyt viikonloppuisin. Eilen päästiin jo maalaushommiin ja ajattelin teillekin vilauttaa mitä ollaan puuhasteltu :)

 Tässä on seinät listoja ja led-nauhaa vaille valmiina. Kattoon taiteiltiin shakkiruudukko. Seinät on ilm. alumiinipinnoitteista elementtiä, johon on yhdistetty eristeet. Sokkeli ja seinälistat on tehty kyproc-levystä ja maalattu matalla mustalla maalilla.


 Vastakkaiselle oviseinälle mies taiteili laastilla epätasaisen pinnan. Tämä seinä maalataan punaisella.
 Lattiaan mies hankki 160 vuotta vanhaa seinälautaa. Tarkoitus olisi lakata pinta, että se kestää kävelyä. Uskoaksemme lautojen pinnassa on nyt sitä alkuperäistä punamultamaalia.

Tällaisia pintamateriaalisuunnitelmia. Ollaan molemmat tosi innostuneita tästä överiprojektista, koska sisälle taloon ei uskaltaisi tällaisia ratkaisuja tehdä. ;)

H

8 kommenttia:

 1. Tosi hieno! Itsellänikin on vähän saman suuntainen ajatus toteuttaa autotallissa. Sinne on tarkoitus tulla ns. koelaboratorio, tila jossa saa huoletta kokeilla kaikkia övereitä juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä sit kuvata tänne lopputuloskin. Sinne tulee tv:kin seinälle ja tietokoneet, sohvat ja väriä vaihtava led-nauha. (led-nauhan voisin ostaa kyllä meidän taloonkin kun keksin sille paikan ;)

   Poista
 2. Wau aikas makee!! J mahtaa olla kans aika innoisaan :D

  VastaaPoista
 3. Hheheh! Kiva nähdä lopputulos :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on äijämäinen vaikka mullakin on näppini pelissä :)

   Poista
 4. Oij hauskan näköistä. Ihan huippua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä minkälainen lopputulos on :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi