perjantai 15. helmikuuta 2013

Makkarin tapetti

 Kävimme viime viikonloppuna Rakenna, sisusta, asu -messuilla ihmettelemässä. K-Raudan myyjä sai minut innostumaan tapeteistä kun niistä messupäivänä oli 15 % alennuskin. Kirkkaimpana minulla oli mielessä makuuhuoneen päätyseinä, jonka tapetti on rakoillut.Tällaset sitten tarttui mukaan, call me crazy ;). Jännittää kyllä miltä näyttää seinässä, mutta uskoisin, että tämän operaation jälkeen oon taas hieman lähempänä sitä tunnelmaa mitä makkariin haluan luoda.

H12 kommenttia:

 1. oo täällä jännitetään! paljasta nyt vähän lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääks, paljastan sitte kun saan miehenkin innostumaan tosta projektista ;). Harmi vaan, että ko. seinä pitää oikaista koolaamalla ja levyttämällä, ettei käy samallalailla tuolle tapetille ku tolle edelliselle. Vähä isompi juttu...

   Poista
 2. Huh huh, jännällä oottelen, miltä näyttää seinäsä tuo! Joskus sitä tarttee tehä vähä radikaalimpiaki juttuja ja sitte on sitäki mukavampi ihastella työn tulosta, kun Uskalsi kokkeilla! :) Ittellä ainaki just tieskahuoneen tapetti vähä uskaliaampi ratkasu ommaan tyyliin, ku muisa huoneisa ja oon ollu niin rakastunu sen jäläkee tuohon huoneeseen! :D Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen kanssa oli hiukan erimielisyyttä tuosta tapetista, mutta olin vaan jääräpäinen :) Mun on siis pakko tykätä tuosta tapetista :D Lopen ei sitä jää kovin paljon näkyviin kun tulee ne ikean peilit ja toivottavasti se sängynpäätykin lähiaikoina sitä seinää vasten. Se sun tapetti on kyllä huippu!

   Poista
 3. Uuh! Tuskin maltan odottaa lopputulosta! =)Varmasti tulee magee seinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään malta odottaa, jänskättää ;)

   Poista
 4. Mielenkinnolla odotan millainen on lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama täällä. Jännittää miten natsaa valkoisen kanssa, tuon maton päällä näyttää aika keltaiselta.

   Poista
 5. Uuh mielenkiinto heräsi! Otathan kuvia lopputuloksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, otan varmasti heti kun projekti on valmis. Voi olla vaan ettei tässä kuussa vielä ehditä muutosta toteuttaa...

   Poista

Ilahdun kommentistasi