maanantai 17. joulukuuta 2012

Olkkarin joulua


 Olohuone on jo lähes koristeltu...


 Ikeassa käytiin viikonloppuna ja siellä oli myynnissä tällaisia ihania talvisia valaisimia! Yritin jo viime vuonna saada tällaisen ostettua, mutta silloin kaikki oli loppuunmyyty. Onnekseni tänä vuonna näitä sai vielä ostettua. Voiko upeampaa valaisinta enää olla?

 Kummallista, että viime vuonna sain riittämään kaikki valot kuuseen, tänä vuonna ne eivät riittäneet, täytyypä nyt kuitenkin vielä niitä mallailla paikoilleen uudestaan. Ja ne pallot, kuusessa ei ole "takapuolella" yhtään palloa. Oon kohta vakuuttunut siitä, että' meillä kulkee joku joulupallovaras. Mihin ne kaikki mun ostamat pallot katoaa kun kuuseen ei riitä vaikka kuinka niitä ostaa?

Yours, H
6 kommenttia:

 1. Uskomattoman kaunista! Teillä ihana olohuone ja joulun tunnelmaa <3 Saako udella mistä ihana sohvapöytä on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip! Saa udella ja kiitos kehuista, oon ehkä ihan vähän vain joulufriikki ;) Pöytä on Ikeasta, se oli alunperin tummanruskea, mutta maalattiin se viime kesänä ruiskulla valkoiseksi. Kävin Ikean sivuilla, mutta siellä ei ilmeisesti noita sohvapöytiä enää ole myynnissä :/

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallinen joulu-koti teillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kertu <3 Vielä olis paljon jouluvalmisteluja tekemättä. Esim. joulukukat on vielä ostamatta, ne tuo sen viimeisen silauksen joulusisustukseen :)

   Poista
 3. Olkkarin jouluilme on oikein kaunis :) Mäkin olisin halunnut tuon koristetelineen, mutta oon jo kahtena vuonna peräkkäin jäänyt nuolemaan näppejäni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti Oona <3 Ei ollu noita Haaparannan Ikeassakaan kun käytiin, olisin kans halunnut toisen. Ihan hauska oli siellä myös sellanen spiraalin mallinen rautalankakuusi, mut toki erilainen ku toi T-mallinen.

   Poista

Ilahdun kommentistasi