sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Elloksen joulupukki kävi etuajassa

 Ehdin hakea tuon kynttelikön postista, jonka olin jo useampi kuukausi sitten tilannut. Se kyllä lunastaa lupauksensa :) Kaapista tosin löytyi vain 4 kruunukynttilää, joten tuohon keskimmäiseen kuppiin ei enää kynttilää riittänyt. Meiltähän on lähimpään kauppaan 15 km, joten yhden kynttilän vuoksi ei tule kauppaan lähdettyä.
 Tässä toiseen suuntaan takkahuoneen luukkia tällä hetkellä.
Kuusen alla on paketteja, jotka vielä odottavat vientiä sukulaisille, pari pakettia on tullut meillekin :) Meillä on perinteenä ollut käydä miehen vanhempien luona aattona, kun sinne joulupukkikin tulee. Sinne taas huomenna suuntaamme parin mutkan kautta. Parin kummilapsen lahjat käymme toimittamassa ovelle.

Tänään olisi tiedossa polttopuun haku, hautausmaalla käynti ja viimeisten joulukorttien askartelu.

14 kommenttia:

 1. Ihanaa Joulua teidän poppoolle :) <3 Ihana tuo kynttelikkö, itsekin himoitsen tuollaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sun poppoolle :) <3 Ellokselta tuon ostin ku oli sellainen ale-päivä, että hinnasta sai puolet pois ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Minna, sitä samaa sinulle <3

   Poista
 3. No se pukki tulikin sitten heti meille kun oli teidän lahjat jakanut. Lapsille sanoinkin että katsokaa ikkunasta milloin pukki lähtee sieltä sun anoppilasta kun tiesin että tulee sieltä meille :D Ihana kynttelikkö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mitä se pukki toi? oliko teillä kilttejä lapsia ja aikuisia?

   Poista
 4. Mistä tuo viherkasvi on? Mikä sen kasvin nimi on? Ja entä tuo ruukku? Mistä sellaisen saa? Todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ruukku on Kärkkäiseltä, mutta uskoisin, että niitä myydään muuallakin. Merkki on Orthex. Kukan nimeä en muista, sekin Kärkkäiseltä. Ikeassa näytti olevan vastaavanlaisia kun pari viikkoa sitten siellä käväisin. Kasvi on kyllä näyttävä ja ihme kyllä vielä hengissä vaikka se on välillä ollut kissojen kiipeilypuuna ja päässyt useamman kerran kuivahtamaan :)

   Poista
 5. Moi!! Ihana blgi sulla. :) tykkään tälläisesta sisustuksesta itsekin. Siksipä kyselenkin tuon valkoisen nahkasohvan(?) ostopaikkaa ja hintaa? Tuo takkahuoneen nääs. :) ihastuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on Maskusta ostettu n. 3 vuotta sitten ja oli silloin todella edullinen (199€), sen vuoksi ostettiin toinenkin samanmoinen. Ainut ongelma on ollut se kun tuo on vuodesohva, niin se on aina asetettava seinää vasten, ettei sen ruma selkämys näy. En tiedä myyvätkö vielä tuota mallia Maskussa.

   Poista
 6. Ihana blogi sulla! Mistä tuo hopeinen kello viimeisessä kuvassa on ostettu? Oon haaveillut just ton tyylisestä kellosta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi