maanantai 19. marraskuuta 2012

WC ennen ja jälkeen


Minusta alkoi jokin aika sitten tuntua, että wc:n seinät ovat jotenkin haalistuneet tai sitten silmä vain kyllästyi tähän tumman ruskeaan sävyyn. Panelit on käsitelty muistaakseni yhteen kertaan mustalla Supi saunavahalla vuosi sitten. Yllä siis tilanne ennen uutta inspistäni.Supi -saunavahaa sattui löytymään melkein koko purkillinen varastosta, joten aloin sitten käsitellä wc:n seiniä uudelleen. Vanhaa pintaa en hionut. Pesin seinät kostealla liinalla ja annoin kuivua. Vedin vanhan pinnan päälle  n. 2-3 kerrosta vahaa ja tuloksesta tuli enemmän sellainen kuin toivoin, lähes musta.

Tarkoitus olisi vielä tuolle wc-istuinseinälle ostaa seinäkaappi, koska lisäsäilytystila olisi tarpeen. Minulla oli tällainen malli mielessä. Tämä on Ikean Stolmen- kaappi. Hintaa 60 €.


Mitäs ootte mieltä, onko onnistunut muutos?

4 kommenttia:

 1. Hieno muutos! Minä tein saman meidän saunan seinille, ne olivat myös jotenkin haalistuneet ja näyttivät vuoden käytön jälkeen sellaisilta kellertävän ruskeilta..Kerros mustaa vahaa päälle ja nyt taas kelpaa :)

  VastaaPoista
 2. Jep, saapas näkyä kuin nopeasti tuo pinta haalistuu kun nyt jo niin monta kerrosta pinnassa. Meidänki pitäis sauna käsitellä uudelleen, väri on haalistunut lauteissa ja seinissä myös meillä :) siirrettiin se operaatio suosiolla ensi kesälle :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi kivannäköistä! Musta-valkoinen näyttää aina hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tuli kyllä parempi kun syvensi kontrastia entisestään :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi