tiistai 6. marraskuuta 2012

Makuuhuoneen kultausoperaatio

 Päätin lopettaa kullanvastaisen taistelun makkarissa. Makkarissa on kuten kuvasta näkyy tuollainen kullan sävyinen pyöreä retrolamppu, joka on alunperin isovanhempieni. Se on niin kaunis, että en halua luopua siitä.
Lisäksi kuvasta voi jotenkin hahmottaa nuo lahjaksi saadut kultareunaiset pronssinsävyiset suuret peililiukuovet.
 ...Siispä tilasin H&M:ltä hyväksi havaitsemani kultaiset tyynynpäälliset sitomaan kokonaisuutta yhteen.

 Innostuin tästä kullansävystä täällä makkarissa niin, että aloin jo etsiä yöpöydille kullansävyisiä pöytälamppuja ja kullansävyistä valokuvakehystä hääkuvallemme. Löysin myös kivaa vaaleaa tapettia tuohon päätyseinään, jossa on myös hieman kullan sävyä.

 Toinen menee sisustusmaniasta kärsivää mamiaan piiloon. Piilopaikka usein paljastuu pelkästään sillä, että häntä jää näkyviin piilon ulkopuolelle.

 Niin ja sängynpääty puuttuu vielä. Olen tehnyt mittatilaustyöpyynnön rakkaalle aviomiehelleni. Saapa nähdä milloin hän ehtii alkaa päätyä tehdä.


Ihanaa tiistaita!

Yours H

2 kommenttia:

  1. Onpas ihanan näköistä! Itsekään en ole oikein tuohon kultaan syttynyt, mutta tuohan näyttää kyllä tosi hyvälle :)Lamppu on kyllä hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Juu päätin antaa kullalle nyt mahdollisuuden, oon kans niin hopean sävyn perään muuten, mutta kun noi pari elementtiä kuitenki on kullan sävyisiä niin hopean sävy lisänä on jotenki liian kylmä tuon kullan kaveriksi. Aivan niinku tuli ja jää, ku ne yhdistää niin jää sulaa ja tuli sammuu, eli no match.

      Poista

Ilahdun kommentistasi