lauantai 3. marraskuuta 2012

Ihanuuksia

Keräsin kuvia kaikista sesonki-ihanuuksista jälleen kerran. Yllä Pentikin nettisivuilta kopioitu kuva servettirenkaasta.

Tämä lämpökynttilälyhty myös Pentikin valikoimista, kerrassaan upea!

Aikaisemmin tällaset kauriin pää koristeet eivät ole paljoa innostaneet, mutta toisihan tuollainen sesonkifiilistä takkahuoneeseen sijoitettuna. Tärkeintä, että pää ei ole aito. :) Tämä Hobby Hallin valikoimista.

 Ja tämä kaurispussilakanasetti on vaan jotenkin tosi hellyyttävä. T'mäkin Hobby Hallista.
Olen miettinyt että olohuoneen jouluun tulisi tänä vuonna punaista. Tälläinen pukin nuttua muistuttava viltti vois olla kiva. Ykkösvaatimuksena on muhkeus ja pehmeys.Tämä kristallikynttilänjalka on myös Pentikin valikoimista, yhdistettynä samasta materiaalista valmistettuun erilailla muotoiltuun kynttilänjalkaan, se voisi olla kiva lisä osana joulupöydän ja ihan minkä vaan juhlapöydän kattausta.

Hyvää Halloweenia!

2 kommenttia:

 1. Moi,

  Onko sulla tarkempia tietoja tuosta kauriinpäästä? En löytänyt Hobby Hallin sivuilta.

  -Mika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, enpä löytänyt enää tuota Hobby Hallin sivuilta. Kodin Terrassa oli ennen joulua vastaavia myynnissä, mutta nettisivutarjonta näytti aika niukalta kaikilta osin. Kannattaa varmaan laittaa kyselyä Hobby Halliin päin ja käydä lähimmässä Kodin Terrassa katsomassa, josko alennuskopasta vielä noita löytyisi. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi