torstai 25. lokakuuta 2012

Toisesta päästä

 Nyt tavaroiden uudelleenjärjestämisen seurauksena takkahuone näyttää tältä toisesta päästä. Viherkasvi on saanut oman osansa Misun kiipeilyvimmasta, ihme, että tuo kasvi on vielä hengissä.

JEE, kohta saa laittaa sellaisen muovisen suuren valkoisen kasvin koristamaan kotia ja vielä kaksin kappalein! Joulu, tule jo! T: fani


6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä :) Voi ettäää, niin kaunista... Tahtoo oman talon! :) Mulla menee nuo joulujutut taas vähän ohi kun tietää että tulee viides joulu peräkkäin työpaikalla... Mutta ehkä sitä jotain tulee laitettua, ainakin pari punaista tyynyä sohvalle jos ei muuta :D Plus että olen dieetillä jouluna, vähän saa kinkkua maistella mutta eipä sitten juuri muuta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti kehuista! Haaveita riittää silti mielin määrin.OOn kyllä niin onnellinen omista työajoista kun pyhät on aina vapaana, mutta palkka on aina vakio. Sulla sitte lisistä tulee hyvät alennusmyyntishoppailurahat :)

   Poista
 2. Löysin blogisi ja luin kerralla läpi. Teillä on ihanan näköistä. Viihtyisin :) Tulen vierailemaan jatkossakin, kun liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, tule vaan vierailemaan, kommentti piristää aina!

   Poista
 3. Löysin blogisi kun googlettelin kuvia valkoisista kaiuttimista. Teillä sellaiset näemmä on. Hyvin sulautuu muun sisustuksen mukaan :) Teillä on kaunis koti! Saanko udella minkä merkkiset kaiuttimenne ovat? Ovatko ne vahvistimen kanssa toimivat vai kotiteatteri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://hifitalo.fi/verkkokauppa/tuotetiedot.php?p=3222 Nämä oon uudemman malliset kuin meillä, mutta samanmerkkiset eli SIMEX, toimii vahvistimen kanssa. Olaan tyytyväisiä kaiuttimiin, hyvä hinta-laatu -suhde ja näyttäis olevan joku testivoittajakin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi